Hart tegen hard
?

Hart tegen hard

Valentijnsfilms bij Ziggo On Demand, Movies & Series en Film1

Wat zal het worden? Een weekendje weg of een romantisch etentje bij kaarslicht? Veel vrouwen kijken vol verwachting uit naar Valentijnsdag. Helaas is 14 februari voor veel mannen een dag als zovele.

Vrouwen komen van Venus...

... en mannen komen uit de kroeg. De kloof tussen mannen en vrouwen is groot. Onoverbrugbaar soms. En zeker als het om de liefde gaat. Tuurlijk zijn er vrouwen die 'graag' een potje voetbal met hun man kijken. Of mannen die lekker knus onder een warm dekentje dicht tegen hun vrouw aankruipen om samen 'gezellig' een zondagje te bingen.

Maar diep vanbinnen doen vrouwen de tv liever uit als er wéér voetbal op is. En mannen gebruiken dat warme dekentje eerder om de vloer te beschermen tegen verfspetters. Want waar is zo’n deken anders voor? We verschillen veel van de andere sekse, maar we hebben elkaar wel nodig. En daarom is het soms - heel soms - goed om het met elkaar eens te zijn.

Wat vrouwen willen

  • Een romantisch etentje
  • Een ring
  • Een massage
  • Een reisje naar Parijs
  • Een romantische film kijken

Wat mannen willen

  • De Mac sounds good... 
  • Wat? Heb je kaartjes voor een bokswedstrijd? Gaaf!
  • Lekker, als ze maar niet te hard knijpt.
  • Naar Parijs? Voor PSG - FC Barcelona? Top idee!
  • Nou, goed dan... Maar welke?

Ehm, misschien een van de volgende films? 

Er zijn heel veel romantische films die je samen kunt kijken. Om jullie te helpen hebben we een lijstje gemaakt met de beste Valentijnsfilms van Ziggo On Demand, Movies & Series en Film1. Zo zijn we dan ook wel weer.

Valentijnsfilms bij Ziggo On Demand

Me Before You

Ziggo On Demand heeft veel romantische films die je gegarandeerd een goede Valentijnsdag zullen bezorgen. Wat te denken van Me Before You. In deze film bloeit er iets moois op tussen Louisa en Will, waar de twee eerder juist totaal verschillend waren. 

Wat Mannen Willen

We gaven je net al een aantal voorbeelden van Wat Mannen Willen, maar er is zelfs een hele film over gemaakt! De film gaat over de relatietroubles van vijf mannen. Want ja, ook mannen hebben daar weleens last van.

All Roads Lead to...

Parijs? Nee, niet in All Roads Lead to Rome. Alleenstaande moeder Maggie neemt haar dochter Summer mee naar een Toscaans dorpje om hun band te versterken. Eenmaal daar aangekomen komt ze Luca tegen, een ex-geliefde die nog steeds vrijgezel is en bij zijn moeder inwoont.

Café Society

Café Society speelt zich af in de jaren 30 en beschrijft het leven van Bobby Dorfman. Hij verlaat New York om in Hollywood voor zijn oom te gaan werken. Bobby raakt al snel verliefd op Vonnie, die helaas al bezet is. Maar hij blijft wachten. En zoals wel vaker wordt dat beloond.

Valentijnsfilms bij Ziggo Movies & Series

Alles Is Liefde

In Alles Is Liefde komen zes koppels erachter dat liefde echt overal te vinden is. Maar je moet wel in de liefde geloven, want anders wordt het nooit wat.

Brokeback Mountain

In de zomer van 1963 ontmoeten twee jonge mannen elkaar op Brokeback Mountain, waar ze samen schapen hoeden. Ze komen tot een onverwachte band, maar gaan nadat het werk klaar is allebei hun eigen weg. Een nieuwe ontmoeting jaren later schopt hun hele leven in de war als de band nog steeds sterk blijkt te zijn.

Bride Flight

De film vertelt het verhaal van drie jonge bruiden. Ze komen op de beroemde luchtrace van Londen naar Nieuw-Zeeland in 1953 de ongebonden ambitieuze Frank tegen. Ondanks dat de vrouwen naar Nieuw-Zeeland emigreren en hun mannen daar op hen wachten, voelen ze zich alle drie tot Frank aangetrokken. 

Valentino

Valentino is het hoofdpersonage van de film. Hij is een succesvolle Maserati-verkoper die binnen afzienbare tijd promotie kan maken. Hij heeft een relatie met de dochter van zijn baas en ze staan op het punt te trouwen. Totdat blijkt dat hij zich al die tijd als iemand anders heeft voorgedaan. 

Valentijnsfilms bij Film 1

The Rewrite (14 februari 16.55 uur - Film1 Première)

Er was een tijd dat scenarioschrijver Keith alles voor elkaar had: hij won een Golden Globe, had een knappe vrouw en onbeperkt ideeën. Nu is hij gescheiden, bijna 50 en heeft hij al een tijdje niet meer voor een grote productie geschreven. Maar gelukkig heeft zijn agent een nieuwe uitdagende baan voor hem. 

The Choice (14 februari 18.40 uur - Film1 Première)

Travis Parker heeft het goed voor elkaar: een goede baan, trouwe vrienden en een prachtig huis in North Carolina. Een serieuze relatie met een vrouw zit er niet in, want dat zou zijn goede leven in de weg staan. Dat verandert als hij een nieuwe buurvrouw krijgt die hij wel ziet zitten.  

Ja, Ik Wil! (14 februari 20.30 uur - Film1 Première)

Steeds als Roos begint te dromen van een huwelijk wordt ze gedumpt. En dat terwijl haar exen en beste vriend wel trouwen. Ze laat zich niet en neemt haar stagiair mee naar elke trouwerij. Dat levert vaak gênante situaties op. Maar dan valt ze voor de charmes van een arts.

Before We Go (14 februari 22.05 uur - Film1 Première)

Een jonge vrouw moet haasten om de laatste trein van New York naar Boston te halen. Gelukkig haalt ze de trein, maar dan wordt ze onderweg overvallen! Als ze denkt er helemaal alleen voor te staan ontmoet ze een man waar ze een onwaarschijnlijke band mee opbouwt.

En? Zit er iets voor je bij?

Niet getreurd als het niet zo is. Hieronder vind je nóg meer romantische films die je bestelt bij Ziggo On Demand. En dat kan wanneer je maar wilt. Je hebt dus alle tijd om ze allemaal rustig te bekijken. Enjoy!