© 2017 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.
Het is tijd voor 'All Out War'

Het is tijd voor 'All Out War'

The Walking Dead seizoen 8

Wie de strips kent, weet dat de alweer honderdste aflevering aanstaande maandag het begin zal zijn van de langverwachte oorlog tussen Rick en knuppel-engerd Negan.

Seizoen 8 start maandag 23 oktober bij FOX op kanaal 11

Waar waren we gebleven?

In de seizoensfinale van het zevende seizoen van de AMC-hitserie verklaarde politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) tiran Negan (Jeffrey Dean Morgan) vorig jaar ein-de-lijk de oorlog. Maar Negan is met zijn groep The Saviors in de meerderheid, ze hebben bovendien betere wapens en zijn zo mogelijk meedogenlozer dan ooit tevoren. Het zal dus nog een flinke kluif worden voor Rick en de andere gemeenschappen die samen met hem vechten voor een betere toekomst in een door zombies overspoelde wereld.

Eeny, meeny, miny, moe

De afgelopen seizoenen hebben we gezien dat de zombie-apocalyps het naarste in mensen naar boven haalt. In plaats van samenwerken tegen de ronddolende walkers, is er een hevige machtsstrijd gaande onder de overlevenden. Die strijd kwam in de seizoenfinale van seizoen 6 tot een gruwelijk dieptepunt toen Negan - Eeny, meeny, miny, moe – Glenn en Abraham doodknuppelde met zijn met ijzerdraad omwikkelde honkbalknuppel Lucille.

Seizoen 8

In seizoen 8 gloort er een sprankje hoop voor Rick en zijn mensen. De gemeenschappen Alexandria, The Hilltop en The Kingdom hebben zich eindelijk verenigd in de strijd tegen kwelgeest Negan. Het is tijd om in opstand te komen en Negan zijn verdiende loon te geven.

Zombie-epidemie

The Walking Dead is gebaseerd op de gelijknamige stripverhalen van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard. Het verhaal speelt zich af in en om Atlanta (Georgia). Hoofdpersoon Rick Grimes is politieagent en raakt na een schietpartij in een coma. Als hij ontwaakt blijkt er een zombie-epidemie te zijn uitgebroken en is de stad overspoeld door zombies. 

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw