© 2016 Disney
Tip 5: september

Tip 5: september

Vijf nieuwe films bij Ziggo On Demand

Zoveel films, zo weinig tijd. Daarom selecteren we ook in september vijf mooie films om je wat keuzestress te besparen. Nu te zien bij Ziggo On Demand!

The Jungle Book

Vanaf 24 augustus te zien bij Ziggo On Demand

The Jungle Book is al tig keer verfilmd, maar regisseur Jon Favreu (Iron Man) wist er nog een schepje bovenop te doen. Dankzij prachtige animaties en een sterrencast komt het klassieke verhaal tot leven in deze avonturenfilm voor het hele gezin!

Het sprookje is bekend. Mensenjongen Mowgli groeit op tussen de wolven, maar daar zijn niet alle jungledieren blij mee. Als de tijger Shera Khan (Idris Elba) de aanval op Mowgli opent, vlucht de jongen weg van zijn wolvenfamilie. Er volgt een spannende tocht door het oerwoud, waarin de beer Baloe (Bill Murray), de slang Kaa (Scarlett Johansson) en de apenkoning Louie (Christopher Walken) natuurlijk ook voorbijkomen.

De rol van Mowgli is het debuut van de 13-jarige acteur Neel Sethi. Het is dus extra bijzonder dat hij het enige levende karakter in The Jungle Book is, en de hele film voor een blauw scherm acteert. “Hij zet een opmerkelijke prestatie neer”, aldus de Britse krant Independent.

Bekijk alle trailers onderaan dit artikel!

Batman v Superman: Dawn of Justice

Vanaf 3 augustus te zien bij Ziggo On Demand

Wat als de twee grootste DC Comics-superhelden tegenover elkaar komen te staan? Batman v Superman: Dawn of Justice gaat verder waar Man of Steel is gebleven. Superman (Henry Cavill) heeft de wereld gered, maar laat een spoor van vernieling en onschuldige slachtoffers achter. De inwoners van Metropolis en Gotham City maken zich steeds meer zorgen om zijn ongecontroleerde acties.

Als ook Batman (Ben Affleck) begint te twijfelen aan de goede intenties van Superman, barst er een hevige strijd los tussen de twee superhelden. Maar dan verschijnt de gestoorde Lex Luther (Jesse Eisenberg) op het toneel. Kunnen Batman en Superman hun rivaliteit opzij zetten om het samen tegen deze iconische schurk op te nemen?

Beschikbaar tot 2 februari 2017.

Trumbo

Vanaf 18 augustus te zien bij Ziggo On Demand

Het is misschien wel de zwartste bladzijde uit de filmgeschiedenis: de jacht op vermeende communisten in Hollywood na de Tweede Wereldoorlog. Tientallen regisseurs, scenarioschrijvers en acteurs kregen gevangenisstraffen, kwamen op de zwarte lijst terecht en mochten hun vak jarenlang niet uitoefenen. Niemand was veilig, zelfs de best betaalde scenarist Dalton Trumbo niet.

Ook Trumbo wordt na zijn gevangenisstraf verbannen uit Hollywood. Maar de excentriekeling besluit niet bij de pakken neer te zitten. Onder een pseudoniem blijft hij schrijven en zijn scenario’s verkopen. Levert zijn geheime kaskraker hem eerherstel op?

Voor zijn hoofdrol als Trumbo werd Bryan Cranston (Breaking Bad) genomineerd voor een Oscar. Naast Cranston schitteren ook zwaargewichten als Helen Mirren, Diane Lane, John Goodman en de komiek Louis C.K in dit biografische drama.

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Vanaf 16 augustus te zien bij Ziggo On Demand

Als Michael Bay’s naam op de filmposter staat, weet je eigenlijk al wat je kunt verwachten: heftige vuurgevechten, bloedstollende achtervolgingen en talloze explosies. Met 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi maakt de regisseur zijn naam weer waar.

Op 11 september 2012 worden een CIA-basis in Benghazi en het Amerikaanse consulaat in Libië aangevallen door terroristen. De vijand heeft de overhand, maar zes elitemilitairen riskeren hun eigen leven om de overige Amerikanen in veiligheid te brengen.

Beschikbaar tot 16 februari 2017.

De Helleveeg

Vanaf 3 augustus te zien bij Ziggo On Demand

Tiny weet op elk familiefeestje de aandacht naar zich toe te trekken. Niet alleen met haar schoonheid, maar ook met haar venijnige tong en voorliefde voor drama. Haar twaalf jaar jongere neefje Albert krijgt al snel door: als tante Tiny in de buurt is, is een relletje nooit ver weg.

Hoe ouder Tiny wordt, hoe meer haar vrijgevochten eigenzinnigheid plaatsmaakt voor valse trekjes. Maar wat Albert niet weet, is dat er achter zijn tantes vreemde karakter een groot trauma schuilt.

De Helleveeg is gebaseerd op het gelijknamige bejubelde boek van A.F.Th. van der Heijden. De hoofdrollen worden vertolkt door maar liefst zes Gouden Kalf-winnaars: Hannah Hoekstra, Gijs Scholten van Aschat, Hadewych Minis, Frank Lammers, Robert de Hoog en Anneke Blok.

Beschikbaar tot 2 december 2016.

Vanaf deze maand zie je ook:

  • Strike a Pose
  • Bastille Day
  • Freeheld
  • Eye in the Sky
  • My Big Fat Greek Wedding 2

Bestel de film die je wilt zien via het On Demand-menu op je afstandsbediening

Bekijk het aanbod
?
?
?

Helleveeg

?
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

De 5 beste spionagefilms

Stiekem is het de droom van ons allemaal: een leven als spion. Je ziet jezelf al gaan, met een paraplu die verandert in een geweer. Vet! Zet een van deze films op, en waan jezelf Inspector Gagdet.

Ziggo On Demand

De 5 beste misdaadfilms

Je vrienden noemen jou wel eens Peter R. De Vries, want je zit het liefst met een notitieblokje op schoot mee te schrijven tijdens een detectivefilm. Deze films zijn voor jou gemaakt!

Ziggo On Demand

Captain Jack Sparrow vier keer

Al die willen te kaap’ren varen, moeten mannen met baarden zijn. Net als Jack Sparrow en zijn collega's. Om Pirates of the Caribbean 1-4 te zien, kun je overigens zonder baard. Nu bij Ziggo On Demand.

Ziggo On Demand

Rogue One

Weet je nog? Dat in de intro van de eerste Star Wars-film werd gesproken over rebellen die de plannen van de Death Star hebben gestolen? Dat is de basis voor Rogue One. Een nieuwe film in het Star Wars-universum. En vanaf 21 april bij Ziggo On Demand.