©2016 Sony
Tip 5: oktober

Tip 5: oktober

Vijf nieuwe films bij Ziggo On Demand

Vroeg donker, wind en regen. Bleh! Gelukkig hoef je met Ziggo On Demand de deur niet uit. Plof neer op de bank en geniet in oktober van deze vijf topfilms!

The Angry Birds Movie

Vanaf 21 september te zien bij Ziggo On Demand

Red is een vreemd vogeltje. Zijn soortgenoten zijn altijd vrolijk, ook al kunnen ze niet vliegen. Red niet. Hij is nogal een brompot. Maar als groene varkentjes het paradijselijke eiland waar hij woont bedreigen, blijkt dat Reds temperament goed van pas komt. Samen met twee andere buitenbeentjes, de hyperactieve Chuck en de licht ontvlambare Bomb, vogelt hij uit hoe ze de vervelende biggen de baas kunnen.

The Angry Birds Movie is gebaseerd op de gelijknamige populaire mobiele game, die wereldwijd door miljoenen mensen gespeeld wordt. De stemmen in deze vrolijke animatiefilm zijn ingesproken door onder anderen Eddy Zoëy (Red), Enzo Knol (Chuck) en Murth Mossel (Bomb).

Beschikbaar tot 20 januari 2017

Bekijk alle trailers onderaan dit artikel!

Captain America: Civil War

Vanaf 27 september te zien bij Ziggo On Demand

In Marvels Captain America: Civil War zien we Steve Rogers als leider van het nieuw samengestelde Avengersteam. Na het zoveelste incident waarbij de Avengers betrokken zijn, grijpt de overheid in en moet het team voortaan strikte regels volgen. 

Deze nieuwe situatie verdeelt The Avengers in tweeën. Steve Rodgers wil met The Avengers de mensheid beschermen zonder bemoeienis van de overheid. Daartegenover staat Tony Stark met zijn verrassende beslissing om de overheid te steunen. Aan wiens kant sta jij?

De pers was zeer enthousiast toen deze 'Avengers 2.5' eerder dit jaar uitkwam. Volgens velen voelt de film als een opsomming van alles wat er tot nu toe te zien was in het filmuniversum. USA Today durft zelfs te zeggen dat het 'de meest epische Avengers-film tot nu toe' is. 

Beschikbaar tot 26 december 2016

Truman

Vanaf 22 september te zien bij Ziggo On Demand

Doodgaan, je wilt er liever niet mee bezig zijn. Maar hoe ga je ermee om als je weet dat het einde niet ver weg meer is? De Argentijnse Julián woont in Madrid, is acteur en levensgenieter, en de vijftig inmiddels gepasseerd. Hij is terminaal ziek en accepteert dat sterven deel uitmaakt van het leven. 

Hij organiseert daarom een laatste afscheid. Zijn jeugdvriend Tomás uit Canada komt hem bezoeken, ze hebben elkaar in jaren niet gezien. Samen beleven ze vier onvergetelijke dagen. Ze reizen rond en doen verschillende steden aan. Ondertussen proberen ze een oplossing te vinden voor de grootste zorg waar Julián mee worstelt: een nieuw thuis vinden voor Truman, zijn geliefde hond.

Beschikbaar tot 21 maart 2017

Me Before You

Vanaf 21 september te zien bij Ziggo On Demand

De jonge en eigenzinnige Louisa 'Lou' Clark (Emilia Clarke) neemt de ene baan na de andere aan om het hoofd boven water te houden en haar familie financieel te steunen. Haar vrolijke houding wordt op de proef gesteld wanneer zij de zorgverlener wordt van Will Traynor (Sam Claflin). Deze rijke, jonge bankier raakte twee jaar eerder verlamd bij een ongeluk.

Na het ongeluk is Wills kijk op het leven veranderd. Hij is cynischer geworden. Dat begint te veranderen wanneer Louisa hem laat zien dat het leven de moeite waard is. Hun band wordt steeds hechter en hun levens veranderen op een manier die geen van beiden had zien aankomen.

Beschikbaar tot 14 april 2017

X-Men: Apocalypse

Vanaf 19 september te zien bij Ziggo On Demand

In het nieuwste deel van de populaire X-Men reeks is er eindelijk een veilige toekomst gecreëerd voor de mutanten. Lang blijft het niet vreedzaam, want uit de duisternis keert de allereerste mutant terug: Apocalypse. 

Dit eeuwenoude opperwezen heeft geen sympathie voor de zwakkeren en dreigt de hele wereld met de grond gelijk te maken. Om dat te voorkomen, wordt er een nieuw team van mutanten gevormd. Zijn deze X-Men opgewassen tegen de oermutant?

Beschikbaar tot 20 maart 2017

Vanaf deze maand zie je ook:

  • The Wave
  • The Late Bloomer
  • Of ik gek ben
  • Whiskey Tango Foxtrot

Bestel de film die je wilt zien via het On Demand-menu op je afstandsbediening. 

Bekijk het aanbod

Truman - trailer

?

Me before you - trailer

?

X-Men: Apocalypse - trailer

?