© 2016 Disney Media Distribution | All Rights Reserved.
Tip 5: november
?

Tip 5: november

Vijf nieuwe films bij Ziggo On Demand

Vroeger, toen was geluk heel gewoon? Nou, nog steeds hoor! Installeer je op de bank met warme chocolademelk en Ziggo On Demand-films. Deze 5 tippen we voor deze maand.

Alice Through The Looking Glass

In dit spectaculaire vervolg op de door Tim Burton geregisseerde Disney-kaskraker Alice in Wonderland uit 2010, gaat Alice terug naar de sprookjesachtige wereld van Wonderland.

Alice (Mia Wasikowska) keert, na drie jaar op zee, terug in Londen en stuit op een betoverde spiegel waarmee ze terugkeert naar de sprookjeswereld van schrijver Lewis Carroll. Daar ontdekt ze dat de knotsgekke hoedenmaker en goede vriend Madd Hatter (Johnny Depp) in de problemen zit. Hij wordt geteisterd door geheimzinnig gebeurtenissen uit het verleden. Volgens de Witte Koningin (Anne Hathaway) is Alice de enige die hem kan helpen. Om dat te doen moet ze een gevaarlijke reis door de tijd maken, maar ze zal Tijd (Sacha Baron Cohen) er eerst van moeten overtuigen dat het nodig is om terug te keren naar waar alles begon.

Bekijk alle trailers onderaan dit artikel!

Money Monster

Lee Gates (George Clooney), de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder die al zijn geld heeft verloren.

De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty (Julia Roberts). In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld. Regie: Jodie Foster.

Ninja Turtles: Out of the Shadows

Michelangelo, Donatello, Leonardo en Raphael gaan de strijd aan met slechterik Shredder, die net ontsnapt is uit de gevangenis. Hij heeft zich aangesloten bij de gestoorde wetenschapper Baxter Stockman en zijn twee onnozele handlangers Bebop en Rocksteady om samen met hen de wereld over te nemen.

De vier Ninja Turtles gooien alles in de strijd om te voorkomen dat Shredder zijn duivelse plan uitvoert. Maar dan krijgen ze te maken met een nog groter gevaar: de beruchte Krang. Gelukkig kunnen de Turtles rekenen op de hulp van April O'Neil, Vern Fenwick en de onverschrokken nieuwkomer Casey Jones.

The Family Fang

Hoe is het om zelf onderdeel te zijn van kunst? Annie en Baxter Fang weten er alles van. Hun ouders, beide beroemde performancekunstenaars, gebruikten ze als kind voor bizarre kunstprojecten. Lekker gênant.

Niet gek dus dat Annie (Nicole Kidman) en Baxter (Jason Bateman) zich als volwassenen uit alle macht proberen te distantiëren van hun jeugd en ouders. Tot hun eigenzinnige ouders van het ene op het andere moment verdwijnen. Is het een kunstproject? Of is er meer aan de hand?

Everybody Wants Some!!

In dit nieuwe pareltje van Boyhood-regisseur Richard Linklater gaan we terug naar het Amerika van de jaren 80. We volgen eerstejaarsstudent en talentvol honkbalspeler Jake van de Southeast Texas University. Een echte ‘jock’ dus.

Samen met zijn vrienden geniet hij van zijn studententijd en probeert hij in het honkbalteam te komen. Zelf noemt Linklater deze coming-of-age-komedie de ‘spirituele opvolger’ van zijn cultklassieker Dazed en Confused uit 1993.

Deze titels zie je ook bij Ziggo On Demand

  • Finding Dory
  • Ice Age 5: Collision Course (vanaf 14 november)
  • The Beatles: Eight Days a Week (vanaf 21 november)
  • War Dogs (vanaf 16 november)
  • Neigbors 2: Sorority Rising (Vanaf 9 november)

Bestel de film die je wilt zien via het On Demand-menu op je afstandsbediening. 

Bekijk het aanbod

Bekijk alle trailers

Ninja Turtles: Out of the Shadows - Trailer

?

Everybody wants some!! - Trailer

?