© 2016 Disney Media Distribution | All Rights Reserved.
Tip 5: december

Tip 5: december

Vijf nieuwe films bij Ziggo On Demand

Vroeger, toen was geluk heel gewoon? Nou, nog steeds hoor! Installeer je op de bank met warme chocolademelk en Ziggo On Demand-films. Deze 5 tippen we voor deze maand.

Finding Dory

Vanaf 2 november te zien bij Ziggo On Demand

Dory woont samen met Nemo en Marlin in het rif. Op een dag herinnert Dory zich dat ze een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is. De drie gaan op een avontuurlijke reis door de oceaan om Dory's familie te vinden. Ze belanden bij het Zeeleven Instituut in Californië, een aquarium en revalidatiecentrum voor zeedieren.

Dory krijgt de hulp van een aantal opvallende instituutbewoners. Zoals Hank, een koppige octopus die graag het leven van het aquariumpersoneel zuur maakt. En de witte dolfijn Bailey, die ervan overtuigd is dat zijn echolocatie-krachten niet meer werken. En dan is er nog Lot, een slechtziende walvishaai. Kortom: een bont en vrolijk gezelschap!

Beschikbaar tot 1 februari 2017

Ice Age 5: Collision Course

Vanaf 14 november te zien bij Ziggo On Demand

Scrats memorabele achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt ervoor dat hij in de ruimte terechtkomt. Daar brengt hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweeg die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen.

Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen ze aan een reis vol humor en avontuur, door nieuwe, exotische landen, waarbij ze een heleboel nieuwe en kleurrijke karakters ontmoeten.

Beschikbaar tot 15 mei 2017

The Beatles: Eight Days a Week

Vanaf 21 november te zien bij Ziggo On Demand

Filmmaker Ron Howard (bekend van blockbusters en de muziekdocumentaire Made in America) maakt voor deze historische docu gebruik van archiefbeelden en 'found footage' van The Beatles uit de tijd dat ze nog concerten gaven, van 1963 tot en met 1966.

Tijdens deze zogenaamde eerste en uiterst succesvolle periode van hun carrière is de band vooral druk met optreden. Interviews en verhalen rondom de 250 concerten die het beroemde viertal in die tijd gaf, ondersteunen de beelden in de film.

Beschikbaar tot 20 april 2017

War Dogs

Binnenkort te zien bij Ziggo On Demand

Gebaseerd op waargebeurde feiten, volgt de actiekomedie War Dogs twee bevriende twintigers (Jonah Hill en Miles Teller), die in Miami wonen tijdens de eerste oorlog in Irak. Ze proberen winst te maken met een nog vrij onbekend initiatief van de overheid, waarbij kleine ondernemingen kunnen bieden op contracten van het Amerikaanse leger.

Ze beginnen klein, maar al snel lopen de bedragen op. De twee krijgen het wel heel heet onder de voeten wanneer ze op het punt staan een deal van 300 miljoen dollar te sluiten om het Afghaanse leger te bewapenen. Die deal brengt ze in contact met een paar zeer verdachte partijen, waaronder de Amerikaanse overheid zelf.

Beschikbaar tot 5 mei 2017

Race

Nu beschikbaar bij Ziggo On Demand

1936, Cleveland: de talentvolle Afro-Amerikaanse atleet Jesse Owens is een groot talent. Zo groot dat zijn coach hem aanmoedigt om deel te nemen aan de Olympische Spelen. Er is alleen een probleem: de spelen worden gehouden in Berlijn, de hoofdstad van het kakelverse Nazi-Duitsland waar Hitler met de scepter zwaait. Niet bepaald een omgeving om voor je lol te gaan rennen.

Toch besluit Jesse om te gaan. Racisme is in de jaren 30 namelijk niet alleen een probleem in Duitsland, maar ook in Amerika. Door voor goud te gaan hoopt Jesse historie te schrijven en een statement te maken. Zal het hem lukken? Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Beschikbaar tot 15 maart 2017

Bestel de film die je wilt zien via het On Demand-menu op je afstandsbediening. 

Bekijk het aanbod

Bekijk alle trailers

Finding Dory

?

Ice Age 5: Collision Course

?

The Beatles: Eight Days a Week

?

War Dogs

?

Race

?