Tip 5: augustus
?

Tip 5: augustus

Vijf nieuwe films bij Ziggo On Demand

Ontdek in augustus vijf nieuwe films uit het aanbod van Ziggo On Demand. Je huiskamer omtoveren in een bioscoop? Dat moet met deze titels wel lukken!

London has Fallen

Explosies, neerstortende helikopters en spannende achtervolgingen: London has Fallen zit bomvol actie. Bovendien keren topacteurs Morgan Freeman, Gerard Butler en Aaron Eckhart weer terug in deze opvolger van actieknaller Olympus has Fallen.

De premier van Engeland wordt op mysterieuze wijze vermoord. Zijn begrafenis wordt het best beveiligde evenement ter wereld genoemd. Dat moet ook wel, want verschillende wereldleiders reizen naar Londen om erbij te zijn. De terroristen hebben echter een broertje dood aan de beveiliging en smeden een slopend complot. Terwijl Londen volledig vernietigd dreigt te worden, krijgt geheim agent Mike Banning (Butler) de taak om de Amerikaanse president te beschermen.

Beschikbaar t/m 19 november 2016.

London Has Fallen - trailer

Bekijk alle trailers onderaan dit artikel!

Familieweekend

Als de weduwnaar Pieter Severijn (Derek de Lint) zijn drie kinderen (Tim Haars, Jelka van Houten en Dirk Zeelenberg) uitnodigt voor een familieweekend, wrijven zij zich in de handen. Ze weten het zeker: hun schatrijke pa wil eindelijk de erfenis verdelen!

Eenmaal aangekomen op het familielandgoed, blijkt Pieter hele andere plannen te hebben: hij gaat trouwen! Met tegenzin ontmoeten de kinderen hun veel te jonge, toekomstige stiefmoeder (Jennifer Hoffman) en haar ordinaire familie. Al snel besluiten ze: dit huwelijk mag niet doorgaan, anders blijft er niets over van hun erfenis!

Beschikbaar t/m 6 november 2016.

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip

De zingende eekhoorns Alvin, Simon en Theodore zijn terug! In het vierde deel van de populaire filmreeks Alvin and the Chipmunks belandt het trio in het zonnige Miami.

Als de Chipmunks een verlovingsring in de zak van Dave aantreffen, zijn ze ervan overtuigd dat hij een nieuw leven zonder ze wil beginnen. Ze reizen naar Miami om roet in het eten te gooien, maar de tijd dringt! Ze hebben maar drie dagen om het huwelijksaanzoek te saboteren. Met stemmen van o.a. Justin Long, Christina Applegate en Kaley Cuoco.

Beschikbaar t/m 3 december 2016.

Brooklyn

Jaren 50, Ierland. De jonge Ellis heeft moeite om werk te vinden in haar geboortedorp, dus maakt ze in haar eentje de oversteek naar het kansrijke Amerika. Ze komt terecht in Brooklyn, vindt een baan in een warenhuis en volgt een opleiding in de avonduren. Maar haar heimwee naar haar geboorteland kan ze niet van zich afschudden. Totdat ze verliefd wordt op de Italiaanse Tony, die haar een andere kant van New York laat zien.

Als ze bericht krijgt van een familietragedie, besluit ze terug te reizen naar Ierland. Tijdelijk, belooft ze aan Tony. Maar wanneer ze een Ierse jongeman ontmoet en ze werk aangeboden krijgt in haar thuisland, begint ze opeens te twijfelen over haar terugkeer naar Brooklyn.

Brooklyn is een verfilming van de gelijknamige bestseller van Colm Tóibín. De film werd genomineerd voor drie Oscars, waaronder Beste Film. Actrice Saoirse Ronan kreeg veel lof voor haar rol als Ellis. “Ronan geeft Brooklyn vleugels”, aldus de Volkskrant.

Beschikbaar t/m 12 januari 2017.

10 Cloverfield Lane

Beschikbaar vanaf 27 juli

Na een zwaar verkeersongeluk wordt Michelle vastgeketend wakker in een bunker. Ze is in de handen gevallen van de doomsday prepper Howard (John Goodman), die beweert haar te beschermen voor een chemische aanval. Deze zou zich hebben afgespeeld terwijl ze bewusteloos was, waardoor de buitenwereld onbewoonbaar is geworden.

Howard lijkt op het eerste gezicht geen kwaad in de zin te hebben, maar Michelle trekt zijn verhaal steeds meer in twijfel. Heeft hij haar echt gered? Of is hij een levensgevaarlijke psychopaat? Om daar achter te komen, zit er maar een ding op: ontsnappen uit de ondergrondse schuilkelder. Wie de horrorfilm Cloverfield heeft gezien, heeft vast al een idee hoe deze beklemmende thriller afloopt.

Beschikbaar t/m 26 januari 2017.

Trailers

Familieweekend - trailer

?

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip - trailer

?

Brooklyn - trailer

?

10 Cloverfield Lane - trailer

?
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

De 5 beste spionagefilms

Stiekem is het de droom van ons allemaal: een leven als spion. Je ziet jezelf al gaan, met een paraplu die verandert in een geweer. Vet! Zet een van deze films op, en waan jezelf Inspector Gagdet.

Ziggo On Demand

De 5 beste misdaadfilms

Je vrienden noemen jou wel eens Peter R. De Vries, want je zit het liefst met een notitieblokje op schoot mee te schrijven tijdens een detectivefilm. Deze films zijn voor jou gemaakt!

Ziggo On Demand

Captain Jack Sparrow vier keer

Al die willen te kaap’ren varen, moeten mannen met baarden zijn. Net als Jack Sparrow en zijn collega's. Om Pirates of the Caribbean 1-4 te zien, kun je overigens zonder baard. Nu bij Ziggo On Demand.

Ziggo On Demand

Rogue One

Weet je nog? Dat in de intro van de eerste Star Wars-film werd gesproken over rebellen die de plannen van de Death Star hebben gestolen? Dat is de basis voor Rogue One. Een nieuwe film in het Star Wars-universum. En vanaf 21 april bij Ziggo On Demand.