Joy

Joy

Haar naam doet anders vermoeden, maar de bescheiden Joy leidt niet bepaald een rooskleurig leven. Totdat ze een geniale uitvinding doet: de Miracle Mop.

Jennifer Lawrence speelt de rol van Joy Mangano, een alleenstaande moeder, die ondanks haar scheiding nog samenwoont met haar ex-man. En haar kinderen. En haar vader en moeder! Al sinds haar jeugd besteedt ze al haar kostbare tijd aan het zorgen voor deze mensen. Voor haar ex-partner die als muzikant weinig succes boekt en die puur en alleen blijft omdat het beter voor de kinderen zou zijn. Voor een soapverslaafde moeder die zappend vanuit haar bed graag bevelen uitdeelt. En voor haar vader die spontaan besloot ook bij haar in te trekken.

Haar energievretende baan als baliemedewerker op de luchthaven voegt al net zomin iets toe aan haar leven. Het enige wat Joy altijd fascineert, is vernieuwende dingen bedenken. Door haar minder ontwikkelde zakelijke kant worden echter veel van haar ideeën gestolen. Tot de dag komt waarop ze de kans krijgt haar briljante idee de Miracle Mop uit te voeren. Joy laveert als uitvindster tussen de uitdagingen in een wereld van onverbiddelijke commercie. Vrienden worden vijanden en vijanden worden vrienden. Niets is wat het lijkt. Door Joys ontwikkelingen bouw je als kijker een band met haar op.

Naast Jennifer Lawrence bestaat de cast uit niemand minder dan Robert De Niro en Bradley Cooper. De hartverwarmende film sleepte twee Golden Globe nominaties in de wacht en werd genomineerd in de categorie Beste film (musical of komedie). Daarnaast werd Lawrence genomineerd voor Beste actrice.

Agenda

Volg de Olympische Winterspelen live bij Eurosport

Vrijdag 9 februari

Zeventien dagen, vijftien sporten en 33 Nederlandse topsporters. Volg van 9 tot 25 februari elke sec

The Killers

Woensdag 28 februari - 20.00 uur

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Don't Let Daddy Know

Vrijdag 2 maart - 22.00 uur

Op 2 en 3 maart komt DLDK terug naar de Ziggo Dome! Kaartverkoop start 25 oktober.

Don't Let Daddy Know

Zaterdag 3 maart - 22.00 uur

Op 2 en 3 maart komt DLDK terug naar de Ziggo Dome! Kaartverkoop start 25 oktober.

BLØF

Zaterdag 10 maart

Bløf komt weer naar de Ziggo Dome! Op 10 maart zie je ze live.

Harry Styles

Woensdag 14 maart

Harry Styles – Live On Tour op 14 maart 2018 in de Ziggo Dome!

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
© 2016 Disney Media Distribution | All Rights Reserved.
Tip 5

Tip 5: december

Vroeger, toen was geluk heel gewoon? Nou, nog steeds hoor! Installeer je op de bank met warme chocolademelk en Ziggo On Demand-films. Deze 5 tippen we voor deze maand.

© 2016 Disney
Tip 5

Tip 5: september

Zoveel films, zo weinig tijd. Daarom selecteren we ook in september vijf mooie films om je wat keuzestress te besparen. Nu te zien bij Ziggo On Demand!

Ziggo On Demand

Legend

Het levensverhaal van de tweelingbroertjes Kray. Een misdaadfilm over hun opkomst en ondergang.

Tip 5

Knielen op een bed violen

Een aangrijpend en ontroerend liefdesverhaal waar liefde en geloof zich van hun beste én slechtste kant laten zien.

Tip 5

Creed

Bam! Rocky Balboa is terug. En beter dan je misschien zou verwachten. Sylvester Stallone schittert als ex-bokskampioen, die de zoon van zijn overleden vriend Apollo klaarstoomt voor een bokscarrière.

Nieuws