The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall Street

Te zien bij Movies & Series

Geld maakt gelukkig, zeggen ze. The Wolf of Wall Street bewijst het tegendeel: met geld kom je op de radar van de FBI, aan een echtscheiding en aan voormalige partners die namen noemen.

Want hij heeft drank en drugs

The Wolf of Wall Street is een autobiografisch verhaal van Jordan Belfort. Regisseur Martin Scorcese verfilmde het boek is in 2013. De film vertelt het leven van Belfort, gespeeld door Leonardo DiCaprio. Het verhaal speelt zich af in de jaren '80. De effectenmakelaar verdient een miljoen dollar per week en is verslaafd aan drank, drugs en seks. Samen met zijn frauduleuze partner Donni Azoff (Jonah Hill) geeft hij enorme bedragen uit om dit leventje te kunnen bekostigen.

The FBI is watching you

Met hun buitensporige levensstijl trekken ze al snel veel aandacht van onder andere FBI-agent Patrick Denham. Belfort probeert zijn handen in onschuld te wassen door de illegale winsten naar Zwitserland door te sluizen. Dat doet hij natuurlijk niet op eigen naam, maar op die van de tante van zijn nieuwe vrouw Emma. Als die tante overlijdt, blijkt zijn geld ook nog eens onbereikbaar te zijn. Een voormalig partner van Belfort noemt zijn naam bij de FBI en probeert zo zijn eigen straatje schoon te vegen. Tot overmaat van ramp wil Emma ook nog eens van Belfort scheiden… Genoeg verwikkelingen om je af te vragen: hoe gaat hij zich daar in hemelsnaam nog uit redden?

Zo kijk je naar The Wolf of Wall Street.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een film?
    P
w
cover The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall Street

Regisseur
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
DFW
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze film zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series