The Infiltrator

The Infiltrator

Net uit de bios, nu al te zien bij Ziggo On Demand

Undercoveragenten die infiltreren in het gevaarlijke netwerk van drugskoning Pablo Escobar. Dat klinkt én is gevaarlijk.

Bryan Cranston zit midden in zijn tweede carrière. Iets wat niet veel acteurs kunnen zeggen, zeker niet op zijn leeftijd. Waar hij eerder bekend stond als comedy-acteur die nooit écht doorbrak, maakte hij in 2008 een succesvolle comeback als Walter White in Breaking Bad. Nu hij 60 is staat hij bekend als A-list Hollywoodacteur en dat verraste niemand meer dan Cranston zelf. 

Heisenberg meets Pablo Escobar

In zijn nieuwste succes The Infiltrator kruipt hij opnieuw in het karakter van een familieman die alles op orde lijkt te hebben. Toch weet hij zich weer in een benarde situatie te werken. Dat lijkt ook bijna onvermijdelijk als je opeens oog in oog komt te staan met Pablo Escobar en zijn omstreden methodes.

De film vertelt het waargebeurde verhaal van undercoveragent Robert Mazur (Bryan Cranston). Mazur weet met gevaar voor eigen leven als patserige witwasser binnen te dringen in de drugsorganisatie van Pablo: het Medellínkartel.

Plata o plomo

Elke fout, hoe klein dan ook, kan je je leven kosten. Mazur weet als zakenman Bob Musella samen met zijn collega Emir en ‘verloofde’ Kathy het vertrouwen te winnen van Pablo’s rechterhand Roberto Alcaino (Benjamin Bratt). Het drietal wil niet gesnapt worden door de machtige Escobar en kan zich dus geen fout veroorloven. Als de infiltratie lukt, kunnen meer dan 80 drugsbazen en corrupte bankiers opgepakt worden. Daarmee zou één van de grootste witwasbanken ter wereld ten val komen.

Zin in deze spannende film?

Bestel The Infiltrator
image

Regisseur Brad Furman benaderde Robert Mazur met de vraag om zijn leven te mogen verfilmen. Voor de oud-agent, die tijdens zijn 'missie' naast boeven vangen ook met criminele activiteiten bezig was, was dat niet de eerste keer dat hij hoorde dat zijn leven perfect was voor een boek of een film. Furman wilde voor Mazur een op waarheid gebaseerde film maken waar de infiltrant trots op zou kunnen zijn. Daarom vroeg de regisseur hem eerst een boek te schrijven, als basis voor de film.

Achter de schermen van The infiltrator

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een film?
    P
w
cover The Infiltrator

The Infiltrator

Regisseur
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
Premiere TV
Prijs
HD € 5,99
Te zien t/m
4 juli 2017
w

Stap 1

Druk op de rode knop of op menu op je afstandsbediening.

Stap 2

Navigeer naar Films in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

Stap 3

Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'afspelen' of 'bestellen'.

Stap 4

Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

Stap 5

De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!