Janice Holmes: de pilot

Janice Holmes: de pilot

Ziggo steunt talentvolle filmmakers

Met steun van het Ziggo Talent of the Future-programma brengen Paulus Keijser (17) en Joeri Jansen (20) een geestige en spannende serie over een jonge manipulatieve detective. Beleef de pilot hier!

Ziggo steunt jonge, talentvolle tv-makers. Zo ook Paulus Keijser (17) en Joeri Jansen (20). Met behulp van een crowdfundingactie produceerden ze de pilot van hun geestige en spannende serie Janice Holmes. In deze detective stort de sociopaat Janice zich samen met Jack in de diepe onderwereld. Nieuwsgierig? Bekijk de pilot!

Bekijk de pilot hieronder:

Bekijk de pilot van Janice Holmes

image Janice Holmes

Janice Holmes

Het lukt de 25-jarige sociopaat Janice Holmes maar niet om een normaal leven te leiden. Haar Londense tante stuurt haar naar Amsterdam, waar ze in contact komt Jack Watson, een wees en geneeskundestudent. Om de sleur te doorbreken kruipen ze in de rol van detective. Ze lossen enkele kleine misdaadzaken op. Totdat er een serie vreemde moorden wordt gepleegd die samenhangen met de diefstal van een schilderij uit het Rijksmuseum. Janice en Jack storten zich in de diepe onderwereld en ontdekken dat er achter het schilderij een duister geheim schuilgaat.

image Over de makers

Over de makers

Janice Holmes is ontwikkeld door Paulus Keijser (17) en Joeri Jansen (20); jonge filmmakers met de droom om een vernieuwende factor in de branche te worden. Na het afronden van hun filmopleiding bundelden ze hun krachten om een serie te maken. Wat begon als een filmpje op Youtube is inmiddels uitgegroeid tot een daadwerkelijke pilotaflevering, die Ziggo met plezier gesponsord heeft. Paulus en Joeri hopen met de pilot voldoende aandacht te genereren om begin 2017 het eerste seizoen te kunnen produceren.

image Ziggo Talent of the Future

Ziggo Talent of the Future

Bij Ziggo vinden we het belangrijk dat Nederland haar leidende rol in de digitale wereld blijft houden. Daarom investeren we in talent van de toekomst, om zo innovaties te versnellen en positieve veranderingen in onze maatschappij teweeg te brengen. Met ons programma Talent of the Future ondersteunen we jongeren bij het opdoen van kennis en werkervaring.