Tweede leven voor Soof

Soof 2: nu bij Ziggo On Demand

P
Lees meer

In het eerste deel zat het er al aan te komen, maar nu is het definitief: Soof gaat scheiden. Het is tijd voor iets nieuws. Maar wat? Kijk Soof 2 met Ziggo On Demand.

Relatietherapie

De liefdesbom is gebarsten voor Soof en Kasper, ondanks de vele sessies met hun therapeut. Soof (Lies Visschedijk) probeert positief te blijven, maar ze raakt de controle over haar toch al zo chaotische leven volledig kwijt. Haar cateringbedrijf de Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen zijn vooral bezig met hun tienersores en Kasper (Fedja van Huêt) slaat veel te snel een veel te jong ding aan de haak.

Maar dan ontmoet ze de knappe kok Bauke (Achmed Akkabi). Een ware goochelaar in de keuken die ook nog eens alle aandacht heeft voor Soof. Is hij de oplossing voor haar huwelijksproblemen? Of misschien toch die ene verlegen dierenarts (Daan Schuurmans)?

Bekijk de trailer van Soof 2:

Lies Visschedijk = Soof

Lies Visschedijk = Soof

Lies Visschedijk bewijst nog maar eens dat de rol van Soof haar als gegoten zit. Dat vindt ook het AD: ''Visschedijk weet van Soof weer een innemend personage te maken, voor wie de kijker gaat duimen.'' Trouw beaamt: ''Middelpunt is natuurlijk de hartveroverende Lies Visschedijk, die groeit in haar rol van een vrouw die tien keer leuker is dan haar Engelse evenknie Bridget Jones.''

Great success

Het eerste deel was al succesvol, maar Soof 2 overtrof alle verwachtingen. Meer dan 850.000 fans trokken voor de komedie naar de bioscoop. En ook in de VS valt de film in de smaak. Op het Santa Barbara International Film Festival was de film volgens Dutch Film Works zelfs een grote hit.

Visschedijk is blij: 'Met een vervolg is het altijd spannend of men opnieuw naar de bioscoop zal gaan. Ik ben dan ook zeer dankbaar dat het publiek Soof en haar gezin weer in hun hart hebben gesloten.'

Great success
Er is leven na Soof 2

Er is leven na Soof 2

Je bent voorlopig nog niet van je favoriete chaoot af, want er is een serie van Soof in de maak! Om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten: het verhaal gaat verder waar Soof 2 eindigt, en Kasper trekt in op zolder bij Soof en de kinderen.

Dat is ergens wel handig, maar het levert ook een hoop misverstanden op. Vertrouwde gezichten als Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn zijn ook in de serie van de partij. Nice!

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een film?
    P
w
cover Soof 2

Soof 2

Regisseur
Jaar
2016
Taal
Nederlands
Studio
DFW
Prijs
HD € 4,99
Te zien t/m
29 maart 2018
w

Stap 1

Druk op de rode knop of op menu op je afstandsbediening.

Stap 2

Navigeer naar Films in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

Stap 3

Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'afspelen' of 'bestellen'.

Stap 4

Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

Stap 5

De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!