Win een trip naar Londen

Win een trip naar Londen

ShortsTV is in september Zender van de Maand bij Ziggo. Om dat te vieren maak je kans op een gouden prijs: een trip voor twee naar de première van de Oscar® Nominated Short Films 2017 in Londen!

Omdat ShortsTV Zender van de Maand is bij Ziggo, maak je kans op een awesome prijs! Win een trip voor twee naar de première van de Oscar® Nominated Short Films 2017. Daar je zie de kanshebbers voor een Oscar® in de categorie korte film nog voordat de prijzen worden uitgereikt. Dus reserveer alvast een plekje in je agenda in de eerste helft van februari voor dit exclusieve event.

De winnaar wordt flink in de watten gelegd. Je wint:

  • De vlucht naar Londen
  • Twee overnachtingen voor twee personen
  • Transfers 
  • En last but not least: tickets voor de première én de receptie!

Deze prijsvraag loopt t/m 30 september.

Kort maar krachtig. Dat is waar ShortsTV om draait. Deze zogenaamde shorts zijn korter dan 40 minuten. De programmering bestaat uit blokken van een uur of een halfuur. Alle genres komen voorbij. Van actie, romantiek, en komedie tot horror: je ziet het op kanaal 125!

Lees meer
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

De 5 beste spionagefilms

Stiekem is het de droom van ons allemaal: een leven als spion. Je ziet jezelf al gaan, met een paraplu die verandert in een geweer. Vet! Zet een van deze films op, en waan jezelf Inspector Gagdet.

Ziggo On Demand

De 5 beste misdaadfilms

Je vrienden noemen jou wel eens Peter R. De Vries, want je zit het liefst met een notitieblokje op schoot mee te schrijven tijdens een detectivefilm. Deze films zijn voor jou gemaakt!

Ziggo On Demand

Rogue One

Weet je nog? Dat in de intro van de eerste Star Wars-film werd gesproken over rebellen die de plannen van de Death Star hebben gestolen? Dat is de basis voor Rogue One. Een nieuwe film in het Star Wars-universum. En vanaf 21 april bij Ziggo On Demand.