© 2016 Disney Media Distribution | All Rights Reserved
Finding Dory

Finding Dory

Nu te zien bij Ziggo On Demand

De vergeetachtige blauwe vis Dory en haar vriendjes zijn terug! Dory zwemt vanaf 2 november rond bij Ziggo On Demand.

De film

Finding Dory is het vervolg om de immens populaire animatiefilm Finding Nemo van Pixar uit 2003. Het verhaal gaat over de blauwe vis Dory met geheugenverlies. Samen met Nemo en Marlin duikt ze in haar vergeten verleden. 

En nu heeft Dory, die overigens net als in Finding Nemo de stem heeft van Ellen DeGeneres, dus haar eigen film. En niet zonder succes! Finding Dory heeft sinds de première in juni 2016 al meer opgebracht dan het origineel. Wereldwijd heeft de film al meer dan 1 miljard dollar (905 miljoen euro) opgeleverd. 

Het verhaal

Dory woont samen met Nemo en Marlin in het rif. Op een dag herinnert Dory zich dat ze een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is. Het drietal gaat op een avontuurlijke reis door de oceaan om Dory's familie te vinden. Ze belanden bij het Zeeleven Instituut in Californië, een aquarium en revalidatiecentrum voor zeedieren. 

Dory krijgt de hulp van een aantal opvallende bewoners van het instituut. Zoals Hank, een koppige octopus die ervan houdt het leven van het aquariumpersoneel zuur te maken. En Bailey, een witte dolfijn die ervan overtuigd is dat zijn echolocatie-krachten niet meer werken. En dan is er nog Lot, een slechtziende walvishaai. Kortom: een bont en vrolijk gezelschap!

Kijk Finding Dory met Ziggo On Demand

Finding Dory is vanaf 2 november te zien bij Ziggo On Demand. 

Lees hier hoe dit werkt