Première: American Horror Story seizoen 6

Première: American Horror Story seizoen 6

EVENEMENT IS GEWEEST
FOX (kanaal 11)
19 september 2016, 22.55 uur
American Horror Story is terug! Vanaf 19 september is het zesde seizoen van de griezelserie weer te zien bij FOX.

Wat kijkers dit seizoen te wachten staat is gissen. Ieder seizoen van deze bloedstollende serie vertelt namelijk een ander verhaal. Al wekenlang worden er teasers uitgebracht, maar welk horrorthema we nu weer voorgeschoteld zullen krijgen is vooralsnog niet bekendgemaakt.

Wat al wel bekend is? Dat popdiva Lady Gaga terugkeert als de bloeddorstige gravin Elizabeth! De extravagante Born this Way-zangeres won in januari nog een Golden Globe voor haar acteerdebuut in het vijfde seizoen van American Horror Story. Ook vaste gezichten Angela Bassett, Sarah Paulson en Matt Bomer zijn weer van de partij.

De al uitpuilende prijzenkast van de makers van wordt op 19 september mogelijk nog verder gespekt. American Horror Story is namelijk genomineerd voor maar liefst acht Emmy Awards. Kijk in de nacht van zondag 18 op maandag 19 september bij FOX live mee naar de uitreiking in Los Angeles.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

De 5 beste spionagefilms

Stiekem is het de droom van ons allemaal: een leven als spion. Je ziet jezelf al gaan, met een paraplu die verandert in een geweer. Vet! Zet een van deze films op, en waan jezelf Inspector Gagdet.

Ziggo On Demand

De 5 beste misdaadfilms

Je vrienden noemen jou wel eens Peter R. De Vries, want je zit het liefst met een notitieblokje op schoot mee te schrijven tijdens een detectivefilm. Deze films zijn voor jou gemaakt!

Ziggo On Demand

Rogue One

Weet je nog? Dat in de intro van de eerste Star Wars-film werd gesproken over rebellen die de plannen van de Death Star hebben gestolen? Dat is de basis voor Rogue One. Een nieuwe film in het Star Wars-universum. En vanaf 21 april bij Ziggo On Demand.

HBO

Veep - seizoen 6

Weinig politieke sitcoms in Amerika zijn zo succesvol als de HBO-serie Veep. Selina Meyer probeert zich als vice-president overeind te houden in het Witte Huis, terzijde gestaan door een niet al te competente staf.