Ga op zombiejacht met The Walking Dead

Ga op zombiejacht met The Walking Dead

Seizoen 7b vanaf 13 februari bij FOX!

De tijd van doelloos ronddolen is voorbij. Op 13 februari is seizoen 7b van The Walking Dead van start gegaan.

Zeg maar dag tegen je vredige dromen en hallo tegen verschrikkelijke nachtmerries. Want de tweede seizoenshelft van The Walking Dead is bijna hier en gaat ongetwijfeld bloederig worden. Waar waren we gebleven?

Mid-season finale

Bij een mid-season finale zou je eigenlijk een dikke cliffhanger verwachten, maar de eerste helft van seizoen 7 sloot af als een complete puzzel. Rick en de mensen van Alexandria kwamen bijeen op de Hilltop om plannen te smeden die hen van Negan en de Saviours af gaan helpen. Het duurde wel even voordat Rick besefte dat de Saviours nooit zullen stoppen met opzoeken van de grenzen. Maar nu wordt het hem duidelijk: hij kan niet anders dan in opstand komen. Dat wordt knokken.

Er is beeld!

In de eerste teaser van seizoen 7b is al te zien dat Rick Ezekiel benadert om de handen ineen te slaan in de strijd tegen Negan en de Saviours. Rick: ’’Alexandria, the Hilltop, the Kingdom… Our communities have something in common; we all serve the Saviours. Join us in fighting’’

Will the group survive Negan?

Maar er is meer. Zie hoe Negan zich niet zomaar laat verslaan en over lijken gaat om Rick en co. in bedwang te houden. Damn, die vent is creepy.

Sneak peek

En nog een inkijkje in seizoen 7b. Voel de stilte voor de bloederige storm.