cover The Fall
still Ziggo On Demand The Fall

The Fall (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
60 minuten | Engels
3 g a t
HD

Deze psychologische thriller volgt twee jagers: Paul Spector, een schijnbaar brave huisvader die jonge vrouwen besluipt en vermoordt, en Stella Gibson, de detective die naar Belfast gehaald wordt om hem te vangen. Zij begrijpt als geen ander de psychologie van een seriemoordenaar.

Gibsons ziet haar ergste nachtmerries werkelijkheid worden wanneer Spector een nieuw slachtoffer heeft gemaakt. Bovendien krijgt Gibson het warm onder haar voeten wanneer ze na een roekeloze beslissing geconfronteerd wordt met de mogelijke gevolgen ervan.

Gibson heeft zich helemaal vastgebeten in het onderzoek naar de vermoorde vrouwen in Belfast. Wanneer Spector beseft dat zijn perfecte moord dan toch niet zo perfect was, gaat hij op zoek naar een volgend slachtoffer.

Eastwoods onderzoek naar de brutale moord op Olson brengt gevoelige informatie aan het licht voor Burns. Ondertussen neemt de druk op Gibson ook steeds meer toe in haar jacht op de seriemoordenaar.

Na de recentste aanval merken zowel Gibson als de moordenaar zelf dat het net rond hem steeds meer begint te sluiten. Spector doet een dramatische onthulling en neemt een beslissing waardoor zijn lot verbonden wordt aan dat van Gibson.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover The Fall

The Fall

Genre
Regisseur
Jaar
2012
Taal
Engels
Studio
Lumiere
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie