cover Crossbones
still Ziggo On Demand Crossbones

Crossbones (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
48 minuten | Engels
3
HD

De Longitude Chronometer, een apparaat dat de wereld zal veranderen, wordt door piraten gestolen van de HMS Petrel. De piraten werken voor de legendarische, maar doodgewaande Edward Teach, beter bekend als Blackbeard. Aan boord van de Petrel werkt de Engelse spion Tom Lowe undercover als chirurg. Lowes missie is te voorkómen dat de Chronometer in de handen van de piraten valt en, als de situatie zich voordoet, Blackbeard te vermoorden.

Blackbeards plannen worden verstoord door de komst van een populaire piraat, die het niet eens is met de plannen van Blackbeard. Om zijn meesterplan te laten slagen, moet Blackbeard zich verlossen van een gevaarlijke oude vriend. Intussen probeert Tom Lowe inzicht te krijgen in Commodores mysterieuze eindspel.

Kate wordt gevangen genomen tijdens een handelsreis. Blackbeard en Lowe moeten samenwerken om haar te redden voordat Kate kans ziet de locatie van het eiland door te spelen aan William Jagger. Onderwijl ontdekt Lowe dat Blackbeard een persoonlijk motief heeft om Lowe op de Santa Compana te houden.

Nu Lowe op de hoogte is van Blackbeards plan om onschuldige burgers op Jamaica aan te vallen, verzint hij een manier om William Jagger hiervan op de hoogte te brengen. Nadat Lowe dit heeft gedaan, komt hij er echter achter dat Jagger misschien nog wel een grotere gek is dan Commodore. De tijd is gekomen een keuze te maken tussen twee kwaden. Welke kant zal hij kiezen.

Lowe bedenkt een plan om Blackbeard te ontvoeren en hem uit te leveren aan de Engelse autoriteiten. Hij denkt dat dit de enige manier is om de mensen van Santa Compana te redden van de toorn van William Jagger. Intussen bezoekt Jagger een gekkenhuis, waar, zo denkt Jagger, een patiënt woont die de sleutel kan zijn in het verslaan van Blackbeard.

Er is maar één manier om Santa Campana te redden: Blackbeard overdragen aan Gouverneur Jagger. Dat is dan ook wat Tom Lowe wil doen. Ondertussen bezoekt Jagger een gesticht omdat hij denkt dat één van de patiënten hem kan helpen Blackbeard te verslaan.

Tom Lowe wordt beschuldigd van een moord die hij niet heeft gepleegd. Vastgeketend in het midden van het plein op Santa Campana voert hij zijn eigen verdediging. Hulp komt uit onverwachte hoek. Een schokkende ontdekking maakt de zaak echter ingewikkelder.

De eindstrijd tussen Blackbeard en Gouverneur William Jagger is onvermijdelijk. Blackbeard heeft zijn plan in werking gesteld en de zeilen gehesen. Op Santa Campana onthult Selima een geheim aan Tom Lowe, die vervolgens enkele minuten heeft om hun levens te redden.

Het regent vuur op Santa Campana wanneer de bloeddorstige gouverneur William Jagger de aanval opent. Alles wat Blackbeard heeft opgebouwd dreigt in vlammen op te gaan. Voor Tom Lowe is het moment aangebroken om een keuze te maken tussen zijn missie en de mensen van wie hij houdt.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Crossbones

Crossbones

Genre
Regisseur
Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
DFW
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 april 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie