cover Doctor Who

Doctor Who (Seizoen 4)

Inbegrepen bij: Movies & Series
71 minuten | Engels
2 g a
SD HD

Wanneer het noodlot toeslaat op de Titanic ontdekt de Doctor een dreiging voor de gehele mensheid. Kan hij de Kerstmis inferno stoppen met de hulp van aliens, saboteurs, robot engelen en een nieuwe vriendin genaamd Astrid?

Donna is vastbesloten de Doctor te vinden - zelfs als ze daarvoor de enge Miss Foster onder ogen moet komen.

Kan Donna de Doctor zover krijgen dat hij de geschiedenis verandert als stenen beesten in Pompei de boel op stelten zetten?

Donna en de Doctor belanden op een alien planeet en komen daar achter de afgrijselijke waarheid over het menselijk ras.

Martha Jones vraagt de Doctor een Sontaraanse basis te onderzoeken waar een mysterieuze fabriek de wereld kan vernietigen.

Als de Sontara's de aarde dreigen te verstikken onder een giftige hemel, moet de Doctor een manier vinden om hen te stoppen.

De Doctor zit tussen twee vuren bij een eeuwenoude oorlog op een verre planeet. Kan hij een vreedzame oplossing vinden?

In de twintiger jaren ontmoet de Doctor Agatha Christie, maar het feestje ontaardt al snel in een moordmysterie.

De Doctor komt terecht in een oude bibliotheek in de verre toekomst. Een boosaardige kracht ligt in het duister op de loer.

De Doctor krijgt het moeilijk als hij Donna en duizenden anderen uit de gedoemde bibliotheek probeert te bevrijden.

De Doctor bezichtigt plaatselijke attracties in een pendel die al gauw panne krijgt. Dan verschijnt er een onzichtbare vijand.

Donna ontmoet Rose Tyler in een dubbele realiteit waar de Doctor dood is en er op Aarde ??n en al chaos heerst.

De Doctor komt oog in oog met zijn oude tegenstanders, de Daleks, maar krijgt hulp van zijn vrienden en het Torchwood team.

Nu de Dokter aan de genade van de Daleks is overgeleverd, werken huidige en vroegere vrienden samen om Dr. Who te redden.

Het is kerstavond in 1851 en Cybermen beslaan de straten van Victoriaans Londen. Wanneer de Doctor aankomt en zijn onderzoek aan een aantal mysterieuze sterfgevallen begint ontmoet hij, tot zijn verbazing, een andere Doctor. Al snel moeten de twee hun krachten bundelen om de nietsontziende Miss Hartigan te verslaan. Zijn twee Doctors wel genoeg om de opkomst van de CyberKing te stoppen?

Als een Londense bus een omweg neemt via een buitenaardse wereld, moet de Doctor samenwerken met de bijzondere Lady Christina. In het zand liggen echter gruwelijke geheimen verborgen. De tijd raakt op wanneer de dodelijke Zwerm dichterbij komt.

Mars, 2059. Bowie Base One. Laatste bericht: "Drink het water niet. Raak het niet eens aan. Niet één druppel." Adelaide en de Doctor trotseren terreur op de Rode Planeet in een van de engste avonturen tot nu toe.

Het is de tiende Doctor zijn laatste reis - zijn psychotische aartsvijand the Master is herboren. Beiden zijn er op gebrand de dood te bedriegen. De Ood waarschuwen voor een nog groter gevaar dat eraan komt, als een verschrikkelijke schaduw het hele Universum beslaat. Wanneer de plannen van the Master snel gestalte krijgen wordt de Doctor geconfronteerd met het einde van zijn leven. Met steeds luider wordende drums, een oude val die de aarde omsluit, moeten de Doctor en Wilf vechten. Opofferingen moeten gemaakt worden; de dodelijk profetie waarschuwt: "Hij zal vier keer kloppen".

It's the Tenth Doctor's final journey - but his psychotic nemesis the Master has been reborn, on Christmas Eve. With both determined to cheat death, the battle ranges from the wastelands of London to the mysterious Immortality Gate, while the alien Ood warn of an even greater danger approaching, as a terrible shadow falls across the entire Universe. The Doctor faces the end of his life as the Master's plans hurtle out of control. With the sound of drums growing louder, and an ancient trap closing around the Earth, the Doctor and Wilf must fight alone. But sacrifices must be made, and the deadly prophecy warns: "He will knock four times."

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Doctor Who

Doctor Who

Regisseur
Jaar
2007
Taal
Engels
Studio
BBC
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 september 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie