cover The Shield
still Ziggo On Demand The Shield

The Shield (Seizoen 7)

Inbegrepen bij: Movies & Series
48 minuten | Engels
4 g t
SD

Vic probeert zijn baan te redden door een locale makelaar af te persen en hij bekokstooft een gebiedsstrijd tussen Mexicaanse en Armeense misdaadbendes.

Homeland Security's onderzoek naar een beweerd verband tussen Al Qaeda en een locale gang bedreigt Vics plannen om een oorlog te starten tussen de Mexicanen en de Armenen.

Terwijl Dutch en Danny een verdachte ontvoering onderzoeken, weigert Vic nog steeds zijn vertrouwen in Shane te herstellen wanneer ze gestolen inlichtingendossiers willen gebruiken om Pezuela, Rezian en hun criminele organisaties ten val willen brengen.

De moord op een stadsfunctionaris ondermijnt Vics plan een oorlog te doen ontbranden die zowel de Mexicaanse als de Armeense gangs ten val zal brengen.

Terwijl Vic en Aceveda hun medeplichtigheid aan de moord op de Stadspenningmeester proberen te verbergen, dreigt de rechtszaak tegen een seriemoordenaar de waarheid over Claudettes tanende gezondheid te onthullen.

Na wat tijd gewonnen te hebben voor zijn jacht op Pezuela, verzint Vic een dodelijk plan om de Armeense bende te elimineren en eindelijk Lems dood te wreken.

Shane wil de dreiging beëindigen als hij beseft dat hij ten dode was opgeschreven door Vic; Dutch ondervraagt een inhalige ex-agent over een serie inbraken.

Shane en zijn gezin moeten vluchten na zijn mislukte poging om zijn vroegere partners te doden; Vic probeert munt te slaan uit zijn connectie met Pezuela voor een baan bij een federale eenheid die drugkartels onderzoekt.

Terwijl Shane en Mara Vic en de politie een stap voor blijven, werkt Aceveda samen met Pezuela om de FBI te helpen; Dutch manipuleert Rita Denton bij zijn onderzoek van haar tienerzoon, Lloyd.

Vic zet een prijs op Shanes hoofd en wordt gevraagd zijn loyaliteit aan Beltran te bewijzen door Pezuela te doden.

Claudette en Dutch proberen Mara's medewerking te krijgen en Vic biedt aan een drugsdeal te regelen tussen Beltran en de stadsgangs. Zhane dreigt het Strike Teams criminele verleden te openbaren.

Terwijl Mara doodt teneinde haar en Shane op de vlucht te houden, schokt Vics bekentenis, in ruil voor immuniteit en om zijn carrière te redden, zijn leiders.

Vic hoopt dat zijn bekentenis zijn gezin bij elkaar zal houden en Shane neemt buitengewone maatregelen om zijn zwangere vrouw buiten een moordaanklacht te houden. Dutch ontdekt dat hij verdachte is bij de verdwijning van de moeder van een tienerseriemoordenaar.

Vic hoopt dat zijn bekentenis zijn gezin bij elkaar zal houden en Shane neemt buitengewone maatregelen om zijn zwangere vrouw buiten een moordaanklacht te houden. Dutch ontdekt dat hij verdachte is bij de verdwijning van de moeder van een tienerseriemoordenaar.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover The Shield

The Shield

Genre
Regisseur
Jaar
2008
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie