cover The Tudors
still Ziggo On Demand The Tudors

The Tudors (Seizoen 3)

Inbegrepen bij: Movies & Series
45 minuten | Engels
3 g a t
HD

Met de executie van Anne Boleyn achter hem, trouwt Hendrik met zijn derde vrouw, Jane Seymour, terwijl een escalerende rebellie tegen de protestantse reformatie zijn greep op het koninkrijk bedreigt.

Met de rebellen in de meerderheid houden de koninklijke troepen moeilijk stand. Maar een nieuw gevaar dreigt voor de Kroon als de Katholieken een meesterlijk plan initiëren om Franse en Spaanse steun voor de opstand te verkrijgen.

Uit vrees voor een beschamende nederlaag zweert Hendrik dat niets hem zal weerhouden de rebellie neer te halen. Maar als zijn verraderlijke handelingen in een nieuwe opstand resulteren, kan zelfs het goede nieuws uit de vertrekken van de Koningin Hendrik er niet van weerhouden meer bloed te laten vloeien.

Terwijl de leiders van de opstand de ultieme straf voor hun verraad ondergaan, gaan er negatieve geruchten de ronde over Thomas Cromwell. Jane Seymour bevalt met vreselijke gevolgen.

Verslagen door het verlies van zijn koningin zondert Hendrik zich af, wat het hele koninkrijk zorgen baart. Maar wanneer hij terugkomt met een nieuwe Protestantse doctrine, vreest Cromwell dat de reformatie, en zijn eigen macht, in gevaar komt.

Terwijl Cromwell naar een vrouw zoekt met protestantse banden die de volgende koningin van Hendrik ka+F4n worden, dreigen twee belangrijke executies Engeland in een oorlog met Frankrijk en Spanje te storten.

Als een manier om de reformatie te versterken gaat Hendrik, op aandrang van Cromwell, akkoord om met zijn vierde vrouw te trouwen: Anna van Kleef. Helaas wordt de situatie problematisch als de koning zijn bruid voor het eerst ontmoet.

Als Cromwells vijanden in aantal toenemen, merkt hij dat zijn positie niet veel veiliger is dan die van de nieuwe koningin. Terwijl Hendrik op het einde van zijn huwelijk aandringt, ontpopt zich een nieuwe seksuele verovering: de jonge prostituee Katherine Howard.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover The Tudors

The Tudors

Genre
Regisseur
Jaar
2009
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 mei 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie