cover Justified
still Ziggo On Demand Justified

Justified (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
49 minuten | Engels
4 g a d t
HD

Een US Marshal die zijn werk probeert te combineren met zijn ex-vrouw en bejaarde vader komt een oude vriend tegen die nu aan de verkeerde kant van de wet staat in Kentucky.

De jacht op een ontsnapte gevangene brengt Raylan en zijn team in een gijzelingssituatie in het huis waar de gevangene 15 jaar geleden de opbrengst van een bankoverval heeft verstopt.

Terwijl de U.S. Marshals de wacht houden bij de schuilplaats van de voortvluchtige Wilson Toomey, beweert Arlo, Raylans 65-jarige vader, dat hij niet is betaald voor het huis dat hij met zijn vrouw, Helen, verhuurt aan Stan Perkins – en hij vernielt uit wraak met een honkbalknuppel de spullen in het huis. Vervolgens belt hij zelf over de aanval en hij wordt buiten westen op de bank gevonden door sheriff Hunter Mosley. Hoewel Hunter hem zijn excuses laat aanbieden en hem laat betalen voor de schade, wordt Arlo gearresteerd voor het molesteren van Perkins.

De vervolging van een oplichter zorgt ervoor dat Raylan een moordplot onderzoekt dat verbonden is aan een kunstwerk van Adolf Hitler.

Nadat ze foto's zien van Dr. Peter Oldham, een tandarts die een patiënt heeft aangevallen op de parkeerplaats van Vista Heights, beseffen Raylan en Art dat ze Roland Pike hebben gevonden, een voortvluchtige die jaren geleden is ontstnapt aan Raylan.

Na de verkapte bedreiging van Johnny Crowder dat Ava's schoonvader Bo vanuit de gevangenis de moord op zijn zoon wil wreken, biedt Raylan haar bescherming. Na een mislukte poging om ze neer te schieten in Ava's slaapkamer, gaat Raylan met sheriff Hunter Mosley, die ook een lange geschiedenis met de Crowder-clan heeft, op zoek naar de gewonde schutters.

Na de arrestatie van sheriff Mosley worden veel van de criminelen vrijgelaten die door hem opgesloten zaten en Bo Crowder is uit op wraak en keert terug naar Lexington om Ava te laten weten dat hij haar in de gaten houdt.

Nadat Raylan met verlof is gestuurd tot het onderzoek naar z'n schietpartij is opgelost, verdrinkt hij z'n verdriet in een bar waar hij in een steeggevecht z'n hoed kwijtraakt aan een stel dronkenlappen. Hij belt Winona om hulp en ontdekt het onverwachte bezoek van Wynn Duffy en hij is het met haar eens dat hij misschien een louche deal met haar man heeft, Gary Hawkins.

Als Raylan ontdekt dat zijn vader is gearresteerd voor rijden onder invloed en hij nog steeds op zoek is naar de juiste balans in zijn relatie met Ava, wordt Raylan op Arnold Pinter gezet, een informant met wie geen van de marshals willen werken.

Raylan maakt zich zorgen om Ava nu Boyd Crowder is vrijgelaten en hij bezoekt de voorwaardelijk vrijgelaten crimineel in het kamp op het platteland waar hij nu woont met zes ex-gevangenen.

Raylan hoopt dat een aanval op Boyd Crowders verblijf een van zijn volgers over zal halen om te praten over de dodelijke methlab-explosie, maar hij wordt teleurgesteld. Boyd blijft op vrije voeten om een reeks misdaden te plegen waarvan men vermoedt dat hij daarmee zijn vader Bo wil helpen om zijn criminele imperium terug te krijgen nu die voorwaardelijk is vrijgelaten.

Met een naderende vader-zoon-confrontatie in de Crowder-clan, laat Raylan met tegenzin zijn vader informant worden; Ava gaat terug naar Harlan als ze hoort vaneen relatie tussen Raylan en zijn ex-vrouw Winona.

Een onderzoek naar de explosie van een methlab neemt een onverwachte wending als Raylan door een golf moorden de waarheid ontdekt achter Boyd Crowders vete tegen zijn vaders drugsoperatie.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Justified

Justified

Genre
Regisseur
Jaar
2010
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 mei 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie