cover Criminal Minds
still Ziggo On Demand Criminal Minds

Criminal Minds (Seizoen 7)

Inbegrepen bij: Movies & Series
40 minuten | Engels
3 a
HD

De leden van BAU team staan op een kruispunt als ze worden ondervraagd door een Senaatscommissie over hun wraakacties na het verlies van Prentiss, maar een onverwacht bekend gezicht kan hen de zaak laten winnen en het team bij elkaar houden.

Het BAU-team doet op het platteland van Oklahoma onderzoek naar een moordenaar die vrouwen van een van hun vijf zintuigen berooft. Reid doet koel tegen Prentiss en JJ als hij hun bedrog verwerkt over de vermeende dood van Prentiss.

Het BAU-team onderzoekt een massamoord bij een internetbeveiligingsbedrijf in Charlottesville, maar het lijkt niet te gaan om een typische seriemoordenaar. Prentiss moet op herhalingstraining onder het toeziend oog van Morgan.

De overlevenden van een moordpartij op een school in Boise komen tien jaar later bij elkaar voor een herdenking, maar het BAU-team wordt erbij geroepen als een nieuwe moordenaar het op dezelfde manier op de overlevenden gemunt heeft; Hotch is bang dat z'n zoon op school wordt gepest.

Het BAU-team onderzoekt de ontvoering van jonge kinderen met moeders met problemen in St. Louis; Rossi komt weer in contact met z'n ex-vrouw, die schokkend nieuws voor hem heeft.

Het BAU-team doorzoekt het Angeles National Forest in Californi‰ nadat er een aantal lijken op mysterieuze wijze zijn opgedoken in de bergmeren. Rossie worstelt met een pijnlijke beslissing aangaande z'n ex-vrouw.

Als Kansas is getroffen door tornado's, wordt het BAU-team ingeroepen om onderzoek te doen naar lichamen van jongens die worden gevonden; stress op het werk veroorzaakt spanning bij JJ thuis.

Het wordt persoonlijk voor Garcia als het BAU-team onderzoek doet naar de verdwijning van een vrouw uit z'n hulpgroep voor overlevenden van wie de dochter zeven jaar eerder verdwenen was.

Het BAU-team onderzoekt de ware toedracht achter wat een massazelfmoord op een militaire academie lijkt te zijn; Hotch en Morgan krijgen ruzie als een teamlid misschien in gevaar is.

Het BAU-team onderzoekt een serie gewelddaden in Philadelphia en komt terecht in de bokswereld van die stad op zoek naar de moordenaar; Hotch krijgt iets met een aantrekkelijk hardloopster die net als hij traint voor de triatlon.

Een aantal moorden in San Francisco lijkt gepleegd te zijn door de beruchte Zodiac Killer. Het BAU-team vraagt zich af of de seriemoordenaar terug is. Reid twijfelt of hij meer moet doen met z'n geniale vaardigheden.

Het BAU-team gaat naar Houston als een verkrachter die bekend staat als 'The Piano Man' terugkomt om z'n vroegere slachtoffers te belagen; Prentiss probeert haar trauma van vorig jaar en haar terugkomst bij het team te verwerken.

De leden van het BAU-team wagen een gokje in Atlantic City als ze een serie rituele moorden rond casino's moeten onderzoeken; na een ruzie met haar vriend Kevin denkt Garcia dat ze een beetje te ver is gegaan met Morgan.

Het BAU-team komt terecht in wild water als ze op de stranden van Zuid-Californi‰ een serie lichamen vinden die zijn verborgen in de torens van de strandwacht.

Het BAU-team onderzoekt een serie gewelddadige inbraken en moorden in het oosten van Los Angeles, die met bendes te maken lijken te hebben - maar het motief kan luguberder blijken te zijn.

Als het BAU-team naar Atlanta reist, waar vrouwen worden vermoord, lijkt het erop dat de moordenaar die ze zoeken niet alleen werkt.

Als er in de woestijn van Arizona een bange, uitgemergelde jongen wordt gevonden en een andere jongen vermist wordt, gaat het BAU-team op zoek naar de ontvoerder en probeert Morgan, puttend uit z'n eigen trieste verleden, het vertrouwen van het gevonden kind te winnen.

Als in Seattle stellen die pleegkinderen opnemen vermoord worden, gaat het BAU-team op zoek naar een moordenaar met moederlijke gevoelens; Garcia is bang dat Kevin een aanzoek gaat doen.

Het BAU-team gaat naar Oregon om een serie rituele moorden met een gothic achtergrond te onderzoeken.

Als Morgans zus een vrouw ziet die lijkt op haar doodgewaande nicht Cindi, blijkt dat Morgan vorig jaar z'n familie een leugen om bestwil heeft verteld en moet het BAU-team de zaak opnieuw openen.

Als een beruchte seriemoordenaar wordt ge‰xecuteerd, begingt een copycat in dezelfde plaats in Oklahoma op dezelfde manier vrouwen te vermoorden - het BAU-team moet snel handelen voordat er nog meer doden vallen. Prentiss krijgt de zenuwen van een grote vastgoedaankoop.

Rossi en het team leggen studenten een van de langste seriemoordzaken voor aan de hand van een verslag van een bijna twintig jaar durende jacht op de moordenaar.

Als het BAU-team het opneemt tegen een bende seriemoordenaars die banken beroven in Washington moet het team onderhandelen bij een bankoverval. Het wordt nog spannender als blijkt dat een van hen bij de gijzelaars zit. Deel ‚‚n van de twee uur durende laatste aflevering van het zevende seizoen.

Het BAU-team onderhandelt nog steeds met de moorddadige bankovervallers en ontdekt dat de verdachten een belangrijker doel in de hoofdstad hebben; met een van hun collega's tussen de gijzelaars moeten ze deze explosieve zaak snel oplossen. Een lid van het BAU-team gaat trouwen; Prentiss denkt na over haar toekomst. Het laatste deel van de twee uur durende laatste aflevering van het zevende seizoen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Criminal Minds

Criminal Minds

Genre
Regisseur
Jaar
2011
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 maart 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie