cover Criminal Minds
still Ziggo On Demand Criminal Minds

Criminal Minds (Seizoen 6)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3 a
HD

Het BAU-team komt steeds dichter bij de seriemoordenaar terwijl die blijft moorden in Los Angeles, met rechercheur Spicers ontvoerde dochter als z'n gijzelaar.

Terwijl JJ probeert een gezin te herenigen met een dochter die op mysterieuze wijze verdwenen is, zet haar BAU-familie zich schrap voor een verlies van ‚‚n van hun teamleden.

Terwijl het BAU-team een seriemoordenaar zoekt die het heeft gemunt op getrouwde stellen, is Hotchner op zoek naar een vervanger voor JJ.

Wanneer verschillende vrouwen op vergelijkbare wijze worden vermoord, rakelt Rossi een oude zaak op die hem al 25 jaar achtervolgt. Hij denkt dat de oorspronkelijke killer weer aan het moorden is geslagen.

Het BAU-team is een seriemoordenaar op het spoor die het op gezinnen heeft gemunt in het Midwesten. Morgan is bezorgd wanneer Ellie wegloopt bij haar pleeggezin en hem een bezoekje brengt.

Het BAU-team moet een seriemoordenaar vinden die in Detroit al drie jaar heeft toegeslagen tijdens het wilde pre-Halloweenfeest 'Devil's Night'.

Wanneer er lichamen opduiken in de ma‹svelden van Indiana, moet het BAU-team een groep seriemoordenaars pakken die het heeft gemunt op exotische danseressen.

Wanneer het lijk van een ontvoerde vrouw wordt gevonden in een steeg in Georgetown, gaat het BAU-team op zoek naar de moordenaar voordat hij weer kan toeslaan.

Wanneer een achtjarige wordt vermoord op het Appalachian Trail, gaat het BAU/team diep het bos in op zoek naar een man die op de loer ligt in de wildernis en het heeft gemunt op kinderen.

De BAU zoekt binnen een beveiligde woonwijk in New Mexico naar een moordenaar die het voorzien heeft op vrouwen. Hotchner vraagt een FBI-kadet met een uniek verleden te helpen met het onderzoek.

Morgan denkt dat een man berouw heeft van z'n daden en helpt hem vervroegd vrij te komen, maar daar krijgt hij spijt van wanneer de man dagen na z'n vrijlating iemand vermoordt.

De BAU reist naar Miami om een series bizarre, rituele moorden te onderzoeken. Reid leidt aan zware hoofdpijnen en hallucinaties, waardoor hij zich zorgen maakt om z'n gezondheid.

De BAU spoort twee jonge geliefden op die in verschillende staten aan het moorden zijn. Prentiss krijgt beangstigend nieuws van haar voormalige baas bij Interpol.

De BAU reist naar LA om ongewone moorden door heel de stad te onderzoeken. Er komt meer over Prentiss' mysterieuze verleden aan het licht.

De BAU gaat naar New York om mysterieuze verdwijningen te onderzoeken. Prentiss krijgt schokkend nieuws over een van haar oude Interpol-collega's.

Reid maakt contact met een autistisch kind dat de BAU kan helpen bij het opsporen van z'n vermiste ouders. Prentiss vraagt twee oude collega's van Interpol haar te helpen bij de zoektocht naar een oude aartsvijand.

Na een serie verdachte moorden denkt Prentiss dat haar oude Interpolvijand erachter zit. Ze vreest voor de veiligheid van het BAU-team wanneer hij haar op het spoor is.

Prentiss is klaar om Ian Doyle te confronteren; de BAU rekent op J.J. om Prentiss te helpen vinden en Doyle te arresteren voordat het te laat is.

Wanneer een bende verdachte moordenaars elke avond een nieuw slachtoffer maakt, reist BAU naar Portland om ze tegen te houden voordat ze weer zullen moorden.

Terwijl de BAU moorden in Tampa onderzoekt, moeten ze ook omgaan met het verlies van Prentiss.

De BAU zoekt een stalker in San Diego die universiteitsstudentes stalkt. Het team wordt onderzocht door Strauss na het verlies van Prentiss.

The BAU is called to a North Carolina mountain town after a woman is found badly injured and another is missing, and they discover that these two are not the only victims.

De BAU gaat naar Florida om lichamen te onderzoeken die begraven liggen in de zeebodem bij Jacksonville. De zaak komt dichtbij voor Morgan wanneer z'n tante denkt dat haar vermiste dochter een van de slachtoffers is.

De lichamen van twee vermiste personen worden in een kofferbak gevonden, en de BAU vermoedt dat er sprake is van een mensenhandelnetwerk in verschillende staten. Hotch waarschuwt het team voor verschillende veranderingen, en ze zijn verrast wanneer er een teamlid terugkeert.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Criminal Minds

Criminal Minds

Genre
Regisseur
Jaar
2010
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 maart 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie