cover Criminal Minds
still Ziggo On Demand Criminal Minds

Criminal Minds (Seizoen 5)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3 a
HD

In de eerste aflevering van het vijfde seizoen verdwijnt Hotch terwijl het team een killer profileert die het gemunt heeft op een eerstehulp-arts en z'n zoon.

Een man begint te schieten in een apotheek. Het team probeert erachter te komen wat hem getrigeerd heeft zodat ze meer slachtoffers kunnen voorkomen. HEt team ontdekt dat de man een connectie heeft met een kindermoordenaar uit de jaren '70.

De BAU onderzoekt een zaak in Rossi's geboortestad die te maken heeft met zowel z'n priv‚leven als z'n professionele leven.

De BAU onderzoekt een groep verdachten die als team opereren en willekeurig slachtoffers kiezen in de hoofdstad. Ze moorden voor de kick.

Het team profileert een seriemoordenaar die vrouwen bezwangert en vermoordt nadat ze zijn bevallen. Hotch krijgt te maken met harde kritiek van Strauss en moet een lastige beslissing nemen.

Het team zoekt een seriemoordenaar die de ogen van z'n slachtoffers bewaart als trofee‰n.

Het BAU-team volgt een spoor moorden dat overeenkomt met het tourschema van een rockster. De ster vereenzelvigt zich met het personage dat hij op het podium speelt, en het team denkt dat dat personage een seriemoordenaar is.

Terwijl ze een moordenaar opsporen die hele gezinnen uitmoordt, heeft het BAU-team advies nodig van 'The Fox', een van de gruwelijkste seriemoordenaars uit hun verleden die een duister bericht heeft voor agent Hotchner.

Het BAU-team helpt Hotchner om The Reaper te vinden en z'n gezin te redden, voordat het te laat is.

Hotchner gaat tijdelijk met verlof om na te denken over z'n toekomst, terwijl het team een aanval in een huis onderzoekt zonder hem.

Een ex-gevangene ontsnapt terwijl hij wordt vastgehouden door de BAU, en het team moet z'n criminele verleden onderzoeken om erachter te komen waar hij kan zijn.

Het team profileert een crimineel in Atlantic City die bepaalde types vrouwen ontvoert om z'n persoonlijke obsessie met poppen te voeden. Hotchner heeft het moeilijk met z'n terugkeer in het team.

Een serie stroomstoringen in Los Angeles lokken een moordenaar uit z'n schuilplaats. Hij krijgt de kans om door te gaan met moorden.

De BAU volgt de geestelijke aftakeling van een zwendelaar, wiens plannetjes zo complex zijn geworden dat hij de mensen begint te vermoorden die erbij betrokken zijn.

De BAU onderzoekt een seriemoordenaar die willekeurig slachtoffers maakt op zeer openbare plaatsen om de gemeenschap te terroriseren.

Een kinderontvoeringszaak lijkt op een onopgeloste zaak van acht jaar geleden. De agenten denken dat ze misschien beide misdaden kunnen oplossen.

Wanneer een trucker vrouwen begint te ontvoeren en te dumpen op willekeurige locaties, moet de BAU achter z'n motief komen om hem te kunnen pakken.

Het BAU-team reist naar San Francisco om de moorden op verschillende dakloze mannen te onderzoeken. Ze werken samen met een aparte BAU-groep die aan een andere zaak werken die hier mogelijk mee te maken heeft.

In Texas spoort het team een seriemoordenaar op die illegale immigranten vermoordt die de grens over willen steken naar de VS.

Een seriemoordenaar pleegt zelfmoord en laat aanwijzingen achter in de vorm van tattoo's om een slachtoffer mee te identificeren die misschien nog leeft.

Garcia speelt een cruciale rol in een zaak wanneer ze naar Alaska reist met het BAU-team om de moorden op verschillende inwoners van een stadje te onderzoeken.

Het BAU-team profileert een seriemoordenaar die het internet als jachtveld gebruikt. De term 'sociaal netewerken' krijgt een heel nieuwe betekenis.

Een serie schokkende zelfmoorden van tieners in een klein stadje in Wyoming wordt onderzocht door het BAU-team.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Criminal Minds

Criminal Minds

Genre
Regisseur
Jaar
2009
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 maart 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie