cover Criminal Minds
still Ziggo On Demand Criminal Minds

Criminal Minds (Seizoen 4)

Inbegrepen bij: Movies & Series
40 minuten | Engels
3 a
HD

Het vierde seizoen opent met de nasleep van de aanslag in New York. Twee leden van het BAU-team zijn gewond. De rest van het team jaagt op terroristen die misschien wel een grotere aanslag plannen.

Nadat een serie moorden wordt gelinkt aan een seriemoordenaar die een jaar geleden ge‰xecuteerd is, moet het team een connectie vinden tussen hem en de huidige serie moorden.

Wanneer Prentiss en Reid undercover gaan om te onderzoeken of er binnen een sekte kinderen misbruikt worden, komen ze op het terrein gevangen te zitten wanneer een inval verkeerd gaat.

Een seriemoordenaar die de dood van z'n slachtoffers camoufleert als auto-ongelukken, wordt het target van een klopjacht van de BAU.

De zaak van een ontvoerd kind in Las Vegas leidt ertoe dat Reid ongewone dromen krijgt die hem helpen geheimen te onthullen uit z'n kindertijd.

Een seriemoordenaar die zwartrijdt en het op mensen heeft gemunt die bij het spoor wonen, is het onderwerp van een klopjacht van het BAU-team.

Dr Reid onderzoekt de moord op een jongen in Las Vegas die al jaren oud is, want hij heeft het sterke vermoeden dat er een verband bestaat met z'n eigen kindertijd.

Een seriemoordenaar geeft zichzelf aan. Het team moet hem profileren om z'n nog levende slachtoffers te vinden, voordat het te laat is.

Prentiss en Todd gaan undercover om een ontvoerder te profileren die z'n gladde praatjes gebruikt om vrouwen het gevaar in te lokken.

Wanneer een seriemoordenaar het gemunt lijkt te hebben op politieagenten in Phoenix, Arizona, komt de zaak wel heel dichtbij voor Morgan, die agent was voordat hij bij het team kwam.

Het team onderzoekt een seriemoordenaar genaamd 'The Road Warrior', die eigenaars van luxe auto's vermoordt terwijl ze op snelwegen in Zuid-Californi‰ rijden.

Het BAU-team denkt dat een lid van een welvarende gemeenschap in Atlanta verantwoordelijk is voor de verdwijning van een jonge vrouw. De verdachte heeft samengewerkt met een medeplichtige.

De BAU gaat naar Alabama, waar jonge vrouwen worden ontvoerd door een familie die schijnbaar samenwerkt.

Agenten Hotchner en Rossi sporen een verdachte op die z'n slachtoffers ontvoerdt, doodt en balsemt om meer tijd met ze te kunnen doorbrengen.

Het team jaagt op een copycat-moordenaar die de methodes van beruchte seriemoordenaars gebruikt.

Het team zoekt naar een dure callgirl die machtige zakenmannen meelokt en vermoordt.

Een serie moorden met een religieuze ondertoon wordt onderzocht. Prentiss heeft een persoonlijke connectie met de zaak.

Agent Hotchner keert terug naar z'n eerste zaak bij de BAU wanneer het erop lijkt dat een van de dodelijkste seriemoordenaars in New England weer heeft toegeslagen na een pauze van tien jaar.

Het BAU-team moet een pyromaan opsporen die een klein stadje terroriseert door ontmoetingsplaatsen voor de gemeenschap in brand te steken, waardoor al verschillende bewoners zijn overleden.

Het team reist naar South Padre Island in Texas tijdens de vakantie om een seriemoordenaar te vinden die het gemunt heeft op studenten tijdens hun vakantie.

Wanneer het team een serie ontvoeringen en moorden van kinderen profileert, doen ze een arrestatie. Maar ze ontdekken dat een van de zaken misschien niet het werk is van hun opgepakte verdachte.

Wanneer het team een videoband krijgt van een seriemoordenaar over een van z'n misdaden, ontdekken ze een geheime boodschap waarin hij hen vraagt hem te helpen te stoppen met moorden.

Het team reist naar Bend, Oregon, om te zoeken naar een seriemoordenaar die slachtoffers maakt met z'n auto.

Wanneer een nieuw type chemisch wapen in de open lucht wordt vrijgelaten, moet de BAU z'n best doen om de bron te vinden voordat er nog meer onschuldigen aan worden blootgesteld. Een van de teamleden riskeert z'n leven om de dreiging te neutraliseren.

De BAU zoekt naar een seriemoordenaar die het heeft gemunt op junkies, prostituees en daklozen op de straten van Detroit. Hij neemt ze mee de grens over naar Canada. Ondertussen is het leven van een agent in gevaar in deze twee uur durende finale van het vierde seizoen.

De BAU zoekt naar een seriemoordenaar die het heeft gemunt op junkies, prostituees en daklozen op de straten van Detroit. Hij neemt ze mee de grens over naar Canada. Ondertussen is het leven van een agent in gevaar in deze twee uur durende finale van het vierde seizoen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Criminal Minds

Criminal Minds

Genre
Regisseur
Jaar
2008
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 maart 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie