cover Criminal Minds
still Ziggo On Demand Criminal Minds

Criminal Minds (Seizoen 3)

Inbegrepen bij: Movies & Series
42 minuten | Engels
3 a
HD

Een seriemoordenaar heeft het gemunt op jonge studentes aan een kleine universiteit. Na het sluiten van de campus cre‰ren Gideon, Hotch en het team een gedetailleerd profiel van hun dader, maar wanneer de moorden op de campus doorgaan nadat ze iemand hebben gearresteerd, begint het team aan zichzelf te twijfelen.

De BAU verkeert in chaos nadat Gideon is verdwenen. Hotch vraagt een overplaatsing aan en Prentiss stopt ermee. De overgebleven agenten moeten een seriemoordenaar in Milwaukee opsporen die z'n zoon gebruikt om vrouwen te lokken.

Een psychiater wordt een seriemoordenaar en gebruikt z'n kennis van de ergste angsten van z'n pati‰nten om hen te vermoorden. Dit is de eerste zaak van het team na Gideons offici‰le ontslagneming.

Het team reist naar een buitenwijk van Denver, waar een serie inbraken escaleert tot moord. De agenten denken dat twee moordenaars samenwerken.

De BAU en de lokale politie racen tegen de klok om een jong meisje te vinden dat is verdwenen uit een winkelcentrum in Potomac Mills, Virginia.

Het team zoekt naar een seriemoordenaar die slachtoffers tart door vermist-flyers over ze te verspreiden voordat hij ze ontvoert en vermoordt. David Rossi was met pensioen, maar keert terug naar de BAU.

De BAU gaat naar Montana om de zaak van drie ontvoerde en vermoorde vrouwen te onderzoeken. Wanneer een andere vrouw verdwijnt, leidt het spoor naar een man die de identiteit van z'n partner, die zelfmoord heeft gepleegd, heeft aangenomen.

Het team zoekt naar een kannibalistische seriemoordenaar. Door deze zaak begint Morgan aan z'n geloof te twijfelen. Garcia ontmoet een ogenschijnlijk perfecte man, maar ze is verbaasd wanneer hun date onverwacht eindigt.

Terwijl Garcia voor haar leven vecht, beginnen haar collega's te vermoeden dat haar aanvaller iemand kan zijn die dicht bij het onderzoek staat.

De BAU en plaatselijke autoriteiten in LA onderzoeken bende-gerelateerde seriemoorden die misschien te maken hebben met een beroemde striptekenaar.

Een serie moorden op het platteland in Virginia leidt het BAU-team naar een link tussen de huidige moorden en een vergelijkbare zaak twintig jaar geleden.

De Behavioral Analysis Unit profileert een seriemoordenaar die twee tieners ontvoert en er ‚‚n vermoordt. Hij zal de andere ook vermoorden als hij niet op tijd gestopt wordt.

Nadat het BAU-team voor de inhoud van een opslagbox, gekocht op een veiling, naar Philadelphia is gereisd om een serie moorden te onderzoeken, wordt de plaatselijke agent de spil in de zaak. Om de moordenaar te pakken, moet het team de voorwerpen in de box profileren.

Rossi heropent een onopgeloste zaak uit z'n verleden, en het team helpt hem antwoorden te vinden op de moord van twee ouders die bijna twintig jaar eerder plaatsvond. Garcia wordt betrapt op contact met een FBI-collega. Hotch en Reid komen in een gevaarlijke situatie terecht tijdens een gesprek met een seriemoordenaar.

When the suicide rate spikes in a Pittsburgh neighborhood, the BAU team suspects the deaths may actually be the result of a serial killer who believes he is an "Angel of Death". Wanneer het aantal zelfmoorden opeens stijgt in een wijk van Pittsburgh, vermoedt het BAU-team dat dit het werk kan zijn van een seriemoordenaar die gelooft dat hij een 'engel des doods' is.

De BAU wordt naar West Bune geroepen, een klein stadje in Texas, om een serie moorden te onderzoeken die iets te maken hebben met een tiener en z'n vriendin.

Het team reist naar Miami om een seriemoordenaar te pakken die schijnbaar een seksuele identiteitscrisis heeft, die een rol speelt in z'n slachtofferkeuze. Jennifer moet haar relatie voor het team verborgen houden wanneer haar vriend meewerkt aan de zaak.

The team must find a stalker who has crossed state lines to pursue a woman with whom he's obsessed. Hotch and Rossi assist in a murder case in which they must determine if a woman who killed her husband and claimed battered-woman syndrome is telling the truth. Het team moet een stalker vinden die naar een andere staat is gegaan om achter een vrouw aan te gaan door wie hij geobsedeerd is. Hotch en Rossi assisteren in een moordzaak waarin ze moeten vaststellen of een vrouw die haar man heeft vermoord, daadwerkelijk door hem mishandeld is.

Tijdens z'n arrestatie raakt een moordverdachte gewond en raakt hij in een coma. Vier jaar later wordt hij weer wakker, zonder geheugen. Hij weet niet eens meer hoe hij heet, laat staan wat hij gedaan heeft. Het team gebruikt 'hersen-vingerafdrukken' en moet een manier vinden om z'n schuld te bewijzen zonder de moordenaar in hem wakker te maken.

In de seizoensfinale gaat het team naar New York om te onderzoeken of een serie moorden het werk is van ‚‚n seriemoordenaar of een team van moordenaars. JJ neemt een beslissing over haar zwangerschap. Hotch ontdekt dat hij een bewonderaar heeft. Morgan denkt erover om de BAU te verlaten om het kantoor in New York te gaan runnen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Criminal Minds

Criminal Minds

Genre
Regisseur
Jaar
2007
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 maart 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie