cover Scandal
still Ziggo On Demand Scandal

Scandal (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
43 minuten | Engels
3 g a t
HD

De jonge advocate Quinn Perkins krijgt een baan aangeboden bij crisismanagementbedrijf Olivia Pope and Associates. Quinn is dolblij. Olivia Pope is de voormalige communicatiedirecteur van de president. Zij en haar team van 'gladiatoren in pakken' doen er alles aan om de problemen van hun cli‰nten op te lossen, en groentje Quinn krijgt meteen op haar eerste dag een vuurdoop. Olivia's voormalige baas, president Fitzgerald Grant, en z'n stafchef Cyrus Beene zijn haar nog niet vergeten, en wanneer een stagiaire in het Witte Huis de president van een affaire beschuldigt, willen ze dat Olivia deze situatie oplost. Maar het nieuws komt hard aan bij Olivia, en Quinn beseft al snel dat Olivia's cli‰nten niet de enigen zijn met geheimen.

Wanneer er tegen de nieuwste cliënte van Pope and Associates, bordeelhoudster Sharon Marquette, een onderzoek loopt, moet het team er alles aan doen om haar klantenlijst verborgen te houden. Op die lijst zijn alle invloedrijke mensen in Washington te vinden, en naast haar cliënte beschermt Olivia dus ook nog vele anderen. Quinn krijgt problemen met de voormalige stagiaire van de president, Amanda Tanner.

Het team besluit met tegenzin de zoon van een miljardair te helpen die wordt verdacht van verkrachting, maar afgezien van de feiten is het lastig om de mening van het publiek te veranderen, en deze zaak zou het team weleens niet kunnen winnen. Olivia staat er nog steeds op dat Amanda Tanner wordt aangenomen als cli‰nte, maar ze kan haar eigen verleden met de president niet opzijzetten wanneer Amanda's eerste verzoek een gesprek met de president is.

Nadat de Amanda Tanner-zaak een schokkende wending heeft genomen, staan Olivia en Cyrus, die ooit bevriend waren, opeens lijnrecht tegenover elkaar. Cyrus probeert het priv‚leven van Olivia en haar compagnons te onderzoeken. Ondertussen helpen Olivia en haar team een dictator met het zoeken van zijn vrouw en kinderen, die ontvoerd zouden zijn. Quinn gaat op stap met een journalist die op zoek is naar informatie.

Na de crash van een passagiersvliegtuig waarbij alle inzittenden zijn omgekomen, moeten Olivia Pope en haar 'gladiatoren-in-pakken' de piloot verdedigen vanwege de beschuldigingen van de media en de vliegtuigmaatschappij. Wanneer Amanda Tanner vermist blijkt te zijn, moet Huck in z'n duistere verleden duiken om uit te zoeken waar ze is. Fitz vraagt de vicepresident om hulp bij het laten passeren van een wet, ondanks hun ijzige verstandhouding.

Terwijl Gideon het verleden van Amanda onderzoekt, onthullen flasbacks de ruzieachtige race tussen Fitz en z'n huidige vicepresident, de ontmoeting van Olivia en Fitz tijdens de campagne en de komst van de compagnons van Olivia in het team.

Wanneer Quinn in een tragische en compromitterende positie belandt, schieten Oliva en het team haar te hulp. Cyrus moet Olivia met tegenzin om hulp vragen wanneer Billy Chambers een aankondiging doet die het presidentschap van Fitz doet wankelen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Scandal

Scandal

Genre
Regisseur
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 januari 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie