cover Treme
still Ziggo On Demand Treme

Treme (Seizoen 4)

Inbegrepen bij: Movies & Series XL
56 minuten | Engels
4 g t
HD

Eerste aflevering van het laatste seizoen. New Orleans viert de verkiezing van Barack Obama tot president. Desautel opent haar eigen restaurant in Bywater. LaDonna begint met de heropbouw van Gigi's bar. Batiste, leider van de schoolband, raakt betrokken bij het leven van zijn studenten.

Lambreaux verneemt dat zijn kanker zich verspreid heeft. Delmond speelt samen met Terence Blanchard in New York. Annie wint de prijs voor beste song van het jaar met "This City". Een van de studenten van Batiste wordt het slachtoffer van zinloos geweld.

McAlary en Desautel brengen Oudejaarsavond samen door. Batiste sleept een filmopdracht in de wacht. LaDonna probeert Lambreaux' leed te verzachten. Colson biedt zich aan als getuige en de NOPD slaat keihard terug.

McAlary viert zijn veertigste verjaardag. Bernette heeft een meevaller in haar zaak. Annie dumpt haar band. Lambreaux staat erop dat Delmond na zijn dood zijn rol als Big Chief overneemt. Everett keert naar New Orleans terug.

Allerlaatste aflevering van de reeks. Colson krijgt een overplaatsing aangeboden. Lambreaux keert naar huis terug onder toezicht van zijn bewaarders. Batiste neemt zijn zonen mee naar een optreden van Dr. John. Hildago keert naar Texas terug. McAlary brengt een bezoekje aan zijn put in het wegdek, die nu versierd blijkt te zijn.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Treme

Treme

Genre
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
HBO
TV Pakket
Movies & Series XL
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen voor € 11,95 per maand. Movies & Series XL is ook inbegrepen bij Alles-in-1 Max.

Bestel Movies & Series XL

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie