cover Grey's Anatomy
still Ziggo On Demand Grey's Anatomy

Grey's Anatomy (Seizoen 3)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3 a
HD

De artsen van Seattle Grace helpen Izzie om te gaan met het verlies van haar verloofde, Denny, en haar besluit om te stoppen met het co-assistentschap. Meredith moet een beslissing nemen over de toekomst na haar verhouding met Derek. De chef wordt geconfronteerd met z;n vrouw, Adele, nadat hij de nacht in z'n kantoor heeft doorgebracht. George krijgt relatieadvies uit onverwachte hoek.

Cristina ontmoet Burke's ouders onder gênante omstandigheden. De co-assistenten voeren campagne voor Izzie's terugkeer naar het co-assistentschap. Addison neemt pauze van haar ziekenhuistaken. Een patiënt haalt alles uit wat haar laatste dag kan zijn.

Cristina probeert Preston te leren leven met z'n handtrillingen. Izzie probeert voor het eerst terug te keren naar het ziekenhuis sinds ze is gestopt met het co-assistentschap. Alex behandelt een patiënt met een lange ziektegeschiedenis. George en Callie's relatie gaat een stap verder.

Addison twijfelt aan haar vaardigheden als arts. Cristina stimuleert Burke's herstel. Een co-assistent heeft zelf een medisch noodgeval. Izzie krijgt de verrassing van haar leven.

Bailey behandelt een jonge moeder met borstkanker. Derek leert meer over Mark en Addisons relatie. De artsen verdedigen de bekwaamheid van een co-assistent tijdens een personeelsvergadering. Meredith en Addison onderzoeken een stel dat zich in een vreemde positie heeft gemanoeuvreerd.

Cristina bereidt zich voor op de zeldzame autotransplantatie, tot grote afgunst van haar collega's. Alex twijfelt aan z'n medisch specialisme. George en Addison werken met een zwangere vrouw met een ongebruikelijk dilemma. Derek krijgt een verrassingsbezoek van z'n zus.

De mannen van Seattle Grace gaan kamperen. Addison en Callie moeten samenwerken. Meredith assisteert Sloan bij een ingreep die nieuw voor haar is. Bailey confronteert Cristina, argwanend over haar recente handelingen in het ziekenhuis.

De O'Malleys bezoeken George in het ziekenhuis. Meredith is vastberaden positiever te zijn. Derek en Addison proberen beschaafd met elkaar om te gaan. Richard wil het goedmaken met z'n vrouw, Adele.

Na een traumatisch auto-ongeluk stroomt de EH vol. Cristina heeft last van haar geweten over haar onoprechte samenwerking met Burke. Izzie zoekt de grenzen van haar proeftijd op.

Recente gebeurtenissen zetten Burke en Cristina's relatie onder druk. Merediths halfzus, Molly, wordt opgenomen in het ziekenhuis. Mark en Derek moeten samenwerken als twee broers medische hulp zoeken.

Na een geslaagde hartoperatie wordt George's vader geopereerd aan z'n kanker. Thatcher Grey komt naar Seattle Grace toe om z'n nieuwe kleindochter op te zoeken. Meredith ontdekt dat Derek slaapproblemen heeft.

Na een geslaagde hartoperatie herstelt George's vader gestaag van z'n behandeling tegen kanker. Ondertussen krijgen Mark en Addison onenigheid.

Terwijl geruchten over het vertrek van de chef de ronde doen, stelt Bailey de oprichting van een gratis kliniek voor. Een arts van Seattle Grace krijgt een bijzonder aanzoek.

De strijd om de functie van chef is in volle gang. De artsen wedijveren om de genegenheid van Richard. Een patiënt brengt de levens van de mensen om zich heen in gevaar. De medische toestand van Merediths moeder, Ellis, die Alzheimer heeft, verandert.

Een verhaallijn van drie afleveringen die de co-assistenten van Seattle Grace en fans van 'Grey's' op de proef stelt.

De verhaallijn gaat door met een deel twee dat de co-assistenten van Seattle Grace en fans van 'Grey's' op de proef stelt.

De strijd van één iemand om te overleven, treft iedereen in Seattle Grace.

De strijd om een nieuwe chef wordt feller als een nieuwe kandidaat zich meldt. De spanning tussen Izzie en George escaleert. Callie moet een groot geheim onthullen. Derek behandelt een patiënt die hij goed kent. Alex blijft met Jane Doe werken.

George ontmoet z'n nieuwe schoonvader en hij is absoluut niet in staat om een goede indruk te maken. Alex helpt Jane Doe bepalen hoe de wereld haar voortaan zal zien. De raad van bestuur voert sollicitatiegesprekken met kandidaten voor de functie van leidinggevende. Izzie worstelt met een schokkende openbaring.

Izzie wordt geconfronteerd met haar verleden en vindt troost bij George. Alex raakt meer gehecht aan Jane Doe. Meredith en Derek twijfelen aan hun status. Cristina besluit voor haar relatie met Burke te vechten, ondanks haar verleden met Colin Marlow.

Terwijl de co-assistenten van Seattle Grace blokken voor hun examen, wedijveren de artsen om de functie van chef door de voorzitter van de raad van bestuur te behandelen nadat die is opgenomen. Burke probeert Cristina bij de voorbereidingen op de bruiloft te betrekken.

Addison gaat tijdelijk met verlof en rijdt naar Los Angeles om oude studievrienden op te zoeken. Terwijl Meredith een emotionele band krijgt met haar stiefmoeder, Susan, bereidt Cristina met tegenzin haar bruiloft voor met behulp van haar moeder, Helen, en Burke's moeder, Mama Jane. Derek moet Ava/Jane Doe met spoed opereren terwijl Alex haar keurig blijft benaderen.

Addison gaat tijdelijk met verlof en rijdt naar Los Angeles om oude studievrienden op te zoeken. Terwijl Meredith een emotionele band krijgt met haar stiefmoeder, Susan, bereidt Cristina met tegenzin haar bruiloft voor met behulp van haar moeder, Helen, en Burke's moeder, Mama Jane. Derek moet Ava/Jane Doe met spoed opereren terwijl Alex haar keurig blijft benaderen.

De co-assistenten leggen de grootste test van hun carrière af, de eerstejaarsexamens. De artsen behandelen drie gewonde bergbeklimmers. Callie's argwaan over George en Izzie neemt toe. Cristina worstelt met haar trouwbeloftes.

Het is Cristina en Burke's trouwdag, en de dag waarop de co-assistenten hun examenuitslagen krijgen. De opvolger van de chef wordt bekendgemaakt. Callie en George nemen een belangrijk besluit over hun relatie.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Grey's Anatomy

Grey's Anatomy

Genre
Jaar
2006
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 april 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie