cover Mistresses
still Ziggo On Demand Mistresses

Mistresses (Seizoen 3)

Inbegrepen bij: Movies & Series
50 minuten | Engels
3 s t
HD

Twee jaar zijn voorbijgegaan sinds de ooit onverbrekelijk geachte banden tussen boezemvriendinnen Katie, Trudi, Jessica en Siobhan onherstelbaar beschadigd raakten. Wanneer ze elkaar opnieuw ontmoeten, wordt snel duidelijk dat alles op dramatische wijze veranderd is. De spanning is te snijden en het weerzien is allesbehalve warm. Maar wat is er dan gebeurd dat het zover is kunnen komen.

Katie wordt noodgedwongen opnieuw geconfronteerd met haar verleden. Trudi heeft het nog steeds erg moeilijk om een balans te vinden tussen haar succesvol taartenbedrijfje en haar gezinsleven. De relatie tussen Jessica en Marc gaat gebukt onder financiele zorgen en Siobhan stemt erin toe om iets te doen wat ze zich later zal beklagen.

Trudi wordt verscheurd door schuldgevoelens en gaat bij Katie aankloppen om advies. Katie raadt haar aan om alles te vergeten en zich op de toekomst te richten. Siobhan worstelt nog altijd met haar gevoelens en door open kaart te spelen met Jessica zou ze wel eens voorgoed een beslissing kunnen treffen in verband met haar huwelijk met Mark. Katie is radeloos en besluit er een tijdje tussenuit te knijpen. Een onverwacht telefoontje met schokkend nieuws weerhoudt haar ervan om op de trein te stappen...

Trudi, Jessica, Katie en Siobhan rouwen samen om de dood van een geliefde. Maar tijdens de plechtigheid raken de gemoederen verhit en omdat er zoveel onbeantwoorde vragen zijn, slaan de rouwgevoelens om in woede. De daaropvolgende ruzie slaat een zware kloof tussen de vriendinnen. Zal het verhaal van Trudi, Jessica, Katie en Siobhan, ondanks de onderlinge vijandschap die tussen hen gegroeid is, toch nog een goede afloop kennen? Zullen ze het geluk vinden dat ze verdienen?

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Mistresses

Mistresses

Genre
Regisseur
Jaar
2010
Taal
Engels
Studio
BBC
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 maart 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie