cover Hotel Babylon
still Ziggo On Demand Hotel Babylon

Hotel Babylon (Seizoen 3)

Inbegrepen bij: Movies & Series
52 minuten | Engels
3 g a h t
SD HD

Anna kan haar geluk nauwelijks op wanneer het succesvolle kledingmerk De Rigeur een modeshow wil organiseren in Babylon om er zijn nieuwe collectie voor te stellen. Anna is een grote fan van het merk en ze doet er alles aan om een wit voetje te halen bij David Duncan, de creative director. Haar uiteindelijke doel: het topstuk van de collectie, de Astrix.

Valentijn. Er hangt liefde in de lucht, maar die komt alleszins niet van de invloedrijke restaurantcriticus die net het eten van hoofdchef Adam Price in de grond heeft geboord. Emily, de nieuwe PR-dame, wil het voorval echter aangrijpen om de situatie naar haar hand te zetten. Ze weet Charlie ervan te overtuigen om de beroemde chef Otto Clark in te huren voor een speciale Valentijnsheropening en ze nodigt de gevreesde journalist uit om te komen eten. Charlie voelt zich in het nauw gedreven, want Adam is een goeie vriend. Maar het restaurant kan zich geen tweede misstap veroorloven.

Naomi, de rotverwende dochter van hoteltycoon Donald Stern, staat op het punt te huwen met de steenrijke Amerikaan Earl Archer. Vaderlief wil het mooist denkbare trouwfeest voor zijn dochter. Een eis die Babylon met gemak zou kunnen inwilligen, ware het niet dat het feest oorspronkelijk gepland was in de Burlington en dat er verwacht wordt dat het evenement binnen de 24 uur kan 'getransplanteerd' worden naar Hotel Babylon. Tot overmaat van ramp is de huwelijksplanner er niet en valt de verantwoordelijkheid voor de organisatie op de schouders van Emily.

De laatste auditieronde voor de nieuwe West End musical naar het populaire kinderboek Princess Scrunchie vindt plaats in het hotel. Babylon wemelt van de vroegrijpe kindsterretjes, dolgedraaide showbizouders - Scarlett Junior en haar moeder Scarlett Senior schieten ongetwijfeld de hoofdvogel af - en een horde opdringerige persmuskieten.

Het managen van een vijfsterrenhotel valt Charlie zwaarder dan hij ooit durfde vermoeden. Een negatief bericht van het hoofdkantoor, waarin zijn boekhouding in vraag wordt gesteld, kan hij dus missen als kiespijn. Hij werft een nieuwe sommelier aan om de wijnkelder beter te laten renderen. Het gezeur van het hoofdkantoor blijkt echter maar het tipje van de ijsberg te zijn. Achter de coulissen heerst er een bijbelse chaos, omdat de kamermeisjes nog niet uitbetaald kregen.

De grootste romantische komedie van het jaar wordt opgenomen in Babylon. Maar het duurt niet lang of het hotelpersoneel begint de filmploeg te vervloeken. De sterren van de film, Katie en Tom, gedragen zich zoals je van beroemdheden zou verwachten: ze verachten de media, maar doen er wel alles aan om in de aandacht te komen. Wanneer een insider aan een populaire roddelsite verklapt dat Tom zich te buiten is gegaan aan wat botox, dreigt de superster om het hotel te verlaten. Daardoor komt niet alleen de film, maar ook de potentiële winst voor Babylon in het gedrang...

Eddie Palmer, presentator van een praatprogramma, is een kerel uit het Noorden van het land, die niet echt weet wat er reilt en zeilt in de hoofdstad. Hij reserveert een kamer in Hotel Babylon en vraagt Tony of hij voor wat gezelschap kan zorgen. Omdat Jack hem heeft opgedragen om prostitutieactiviteiten zoveel mogelijk uit het hotel te weren, blijkt Tony niet erg happig op de opdracht, temeer daar Palmer erop staat om één van zijn eigen reguliere contacten in te schakelen. Voor Tony zit er niets anders op dan Mei, een jonge, Chinees uitziende vrouw, naar Palmers kamer te escorteren.

Jonah Slaughter is een predikant die op het punt staat om nationaal door te breken als gebedsgenezer. Samen met zijn trouwe assistent Nathan reserveert hij een kamer in Hotel Babylon. Caroline, een eenvoudig meisje, is een van de vele andere gasten. Een opvallende klant is Martin, die een vreemd verzoek heeft: hij wil de urne met de as van zijn zoon in de kluis van het hotel laten bewaren. Omdat er geen plaats meer is draagt Jack James op om de as met zijn leven te bewaken. Wanneer Caroline Jonah ervan beschuldigt een bedrieger te zijn, staat de hotelbar op zijn kop. Jonah trekt zich in zijn kamer terug.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Hotel Babylon

Hotel Babylon

Genre
Regisseur
Jaar
2006
Taal
Engels
Studio
BBC
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 maart 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie