cover Taken

Taken (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3
HD

Nadat zijn zus wordt vermoord, begint Bryan Mills aan een gevaarlijke missie om wraak te nemen op kartelleider Carlos Mejia. Een geheime Amerikaanse inlichtingendienst gebruikt Bryan stiekem als lokaas en lijft hem uiteindelijk in.

Bryan mag op zijn eerste missie, maar die eindigt met een tragisch dodelijk ongeval. Het team ontdekt een groep overheidsfunctionarissen die vluchtelingengeld stelen en Christina komt een oude vlam tegen.

Bryan en het team gaat op zoek naar een vermoedelijke terrorist die is ontvoerd en zo ontdekken ze een samenzwering binnen hun eigen regering. Christina krijgt verontrustend nieuws en zoekt steun bij Harry.

Riley wil per se een levensgevaarlijk medicijn voor oorlogsveteranen onderzoeken, waardoor het kind van haar undercoveragent wordt ontvoerd. Bryan negeert zijn orders en probeert het meisje te redden en de waarheid boven tafel te krijgen.

Christina beveelt haar team om gevoelige documenten te bemachtigen in Zürich om een economische en politieke ramp te voorkomen. Maar de inbraak in een bankkluis verandert in een strijd tussen drie partijen en een race om veilig te ontkomen.

Het team moet een Russische veiligheidsagent helpen met overlopen, maar zijn zwangere vriendin gooit roet in het eten.

Het team probeert een wapendeal van Mejia te verhinderen, maar Bryan wordt ontvoerd. Terwijl hij probeert te overleven met de technieken die hij tijdens zijn training heeft geleerd, begint het team aan een gewaagde reddingsactie.

Christina helpt een bevriende Israëlische spionne en vreest dat haarzelf een soortgelijk lot is beschoren, want ze wordt bedreigd door krachten binnen haar eigen organisatie. Bryans wantrouwen jegens Asha leidt tot een pijnlijke ruzie.

De FBI dreigt Christina haar macht te ontnemen. Daarom leiden Bryan en John een illegale missie om Mejia's mensen tegen te houden voor ze de grens oversteken. Zonder bondgenoten zetten ze hun baan, hun leven en hun dierbaren op het spel.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Taken

Taken

Genre
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
IPS
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
8 maart 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie