cover The Magicians

The Magicians (Seizoen 2)

Inbegrepen bij: Movies & Series
46 minuten | Engels
9
HD

In de nasleep van hun gevecht met het Beest zoeken Quentin en z'n vrienden een nieuw plan. Julia en het Beest sluiten een gevaarlijke deal.

Quentin, Alice, Penny en Margo zoeken een nieuw wapen. Eliot heeft het lastig als koning. Julia en het Beest krijgen een onverwachte bondgenoot.

Onze helden komen terug van Brakebills met een spreuk die sterk genoeg is om het Beest te doden, maar worden gedwarsboomd door een oude vloek. Ondertussen spant Julia samen met Marina en het Beest om Reynard in een val te lokken.

Quentin en Penny gaan op een queeste. Margo probeert Eliot te helpen. Julia vraagt een oude vriendin om hulp.

Quentin went aan z'n nieuwe leven. Penny schakelt de hulp in van een onverwacht persoon. Eliot en Margo krijgen te maken met de gevaren van regeren. Julia en Kady ontdekken nog een gevolg van de aanval van Reynard.

Quentin probeert een lijdende vriend te helpen. De onderhandelingen van Eliot en Margo nemen een schokkende wending. Julia en Kady ontdekken een belangrijke schakel om Reynard te stoppen.

Julia en Kady schakelen de hulp in van Quentin, Margo, Eliot en Penny voor een magische overval.

Julia, Kady, Penny en Quentin zoeken kroost van Reynard en Kady vindt het lastig om Julia te vertellen wat de gevolgen van de ingreep zijn. Quentin schakelt met tegenzin de hulp in van Alice's Niffin om de Brakebills-groep te redden.

Decaan Fogg en Professor Lipson proberen Alice's Niffin uit Quentin te krijgen, maar hij wil Alice niet laten gaan. Ondertussen, terwijl de magie langzaam verdwijnt in Fillory, gaat Eliot een riskant duel aan met koning Idri van Loria.

Het hof van Fillory bereidt zich voor op de bruiloft van Eliot en hij wil het volk voor zich winnen met een uitbundig feest. Penny begint aan z'n contract bij de bibliotheek van de Tussenlanden en Kady zoekt uit hoe ze een god kan doden.

Quentin gaat met Julia naar de Onderwereld om haar Schaduw terug te vinden. Penny wil zijn baan bij de bibliotheek van de Tussenlanden gebruiken om een mysterieuze kamer binnen te dringen waar boeken staan over goden vermoorden, voor Kady.

Na Julia's verrassende offer voor Quentin, grijpt hij deze kans om Alice te helpen... Dat dacht hij tenminste. Eliot wil terugkeren naar Fillory om zijn koninkrijk te redden en Penny en Sylvia proberen in de gifkamer te komen.

Decaan Fogg en Professor Lipson zijn in een race tegen de klok om Penny te genezen. Quentin en Julia gaan op zoek naar Umber voor hulp om Ember over te halen dat ze Fillory mogen houden.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover The Magicians

The Magicians

Genre
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
IPS
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
8 maart 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie