cover Mobbed

Mobbed (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
1
SD

De dromen van Nikki komen uit als haar vriendje Justin haar een aanzoek doet en ze daarna te midden van een flashmob trouwen.

Een vader hoopt na ooit zijn vrouw en dochter verlaten te hebben om na verontschuldigingen naar zijn vrouw weer in het leven van zijn dochter te mogen komen.

Steve Soboslai van de in Pittsburgh gezetelde poppunkband Punchline krijgt hulp om zijn ware gevoelens te openbaren aan zijn lange afstands beste vriendin van de afgelopen vijf jaar die hij nog nooit ontmoet heeft.

Een vrouw onthult geheimen aan haar familie, waaronder nieuws over haar huwelijk dat al zes jaar voorbij is en het feit dat ze een 6-jarige zoon heeft die nog nooit zijn grootmoeder heeft ontmoet.

Tim Jarzabek van de band NO poogt om een vete met zijn broer en bandlid Nick Jarzabek te verzoenen met hulp van Art Alexakis van de band Everclear, de danscrew FORMALity, drummer DJ Ravi en rapper Ace Hood.

Een 37-jarige man vraagt het team om te helpen hem te herenigen met zijn vader die hij nog nooit heeft ontmoet. In plaats van mobbing de vader, draait het team de rollen om en verrast de man met zijn vader midden in een flashmob.

Een vader heeft zijn leven in dienst gesteld van de gemeenschap als brandweerman en -commandant, en hij maakt kennis met de mensen waar de organen van een van zijn vroeg overleden dochters terecht zijn gekomen.

Een leraar wil aan een medeleraar, met wie ze het klaslokaal de helft van de dag deelt, kenbaar maken dat ze van hem houdt.

Een paar probeert al vijf jaar een baby te krijgen, wat steeds niet lukt. Zij had de moed al opgegeven, terwijl haar man er steeds in bleef geloven. Uiteindelijk lukt het haar toch en wil haar man hiermee verrassen.

Een 50-jarige vrouw wil haar langdurige vriendje een ultimatum stellen: trouwen of uit elkaar.

Een baas plant een verrassing voor een werknemer voor zijn harde werk en sterke karakter met de hulp van duizenden.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Mobbed

Mobbed

Regisseur
Jaar
2011
Taal
Engels
Studio
OUTtv
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 juli 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie