cover The Kettering Incident

The Kettering Incident (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
51 minuten | Engels
3
HD

Anna Macy was net 14 toen ze Kettering verliet, kort nadat haar beste vriendin in de bossen verdween. Als Anna 15 jaar later terugkeert, probeert de stad te overleven. 1/8.

De ochtend na het feest ontwaakt Anna uit een fugue in haar vaders huis. Chloe wordt vermist en Grayson, Roy en Max lijken een duister geheim te delen. 2/8.

De telefoon van Chloe wordt vermorzeld in het bos van Kettering teruggevonden. Anna heeft opnieuw een black-out gehad en is wakker geworden in het bed van Fergus. Ze is onvermurwbaar en wil mee gaan zoeken. 3/8.

Pathologen onderzoeken het lichaam van Chloe terwijl Dutch en Fergus op zoek gaan naar aanwijzingen. Anna geeft tegenstrijdige informatie over de tijd waarop ze het feest verliet. 4/8.

Terug in Kettering ontdekt Anna dat alle honden gek zijn geworden en hun eigenaar aanvallen. Dutch en Fergus horen dat Chloe is gedood is door een klap op haar hoofd met een onbekend wapen. 5/8.

Fergus keert ontmoedigd terug in Kettering en krijgt een dringend telefoontje van Anna. Tot zijn ontzetting treft hij haar aan op de plaats van de misdaad en Chloe's auto in een lege dam.

De stad raakt in een crisis als er giftig water wordt ontdekt. Anna wordt ondervraagd door Fergus en Dutch nadat haar vingerafdrukken worden aangetroffen op bewijs dat verband houdt met de plaats van de misdaad.

Anna wordt wakker in het asiel waar dr. Mckenzie op haar wacht, maar ze weet te ontsnappen als McKenzie de kamer uit is. Dane hoort eindelijk Eliza roepen van onder de dam.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover The Kettering Incident

The Kettering Incident

Genre
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
BBC Worldwide
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 maart 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie