cover Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (Seizoen 4)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3 g t
HD

Coulson is weer terug in de rol van agent en werkt samen met Mack om Inhumans op te sporen en hun aanwezigheid te bevestigen. Agent May heeft de taak gekregen om speciale aanvalsteams te trainen, en Fitz en Simmons nemen een grote stap in hun relatie. Maar de Ghost Rider komt eraan en S.H.I.E.L.D. zal nooit meer hetzelfde zijn.

Daisy gaat de strijd aan met de Ghost Rider en moet daar een hoge prijs voor betalen. Coulson ontmoet de nieuwe Director, die iedereen verrast met zijn gedurfde plannen.

Terwijl Coulson, Mack en Fitz een bende proberen op te sporen en te neutraliseren die de Inhuman Registration wereldwijd wil stopzetten, hebben Simmons en Dr. Radcliffe slechts een paar uur de tijd om May te redden voor ze definitief bezwijkt aan haar mysterieuze ziekte.

Als een wraakzuchtige Ghost Rider de confrontatie aangaat met S.H.I.E.L.D, zijn Coulson en Mack de wanhoop nabij en moeten ze vertrouwen op een onwaarschijnlijke bondgenoot. Ondertussen herenigt Daisy zich met een bekende om de Watchdogs te stoppen.

Terwijl Robbie Reyes met veel moeite de Ghost Rider in toom probeert te houden, infiltreert S.H.I.E.L.D. in een zwaarbewaakte gevangenis om de geheimen te ontrafelen die hen achtervolgen.

Robbies schokkende verhaal over hoe hij de Ghost Rider is geworden, wordt eindelijk onthuld als het leven van Coulson en zijn team op het spel staat.

Nadat ze de helft van het team verloren hebben, zoeken de overgebleven leden naar antwoorden terwijl de tijd dringt voor de Ghost Rider.

S.H.I.E.L.D. en de Ghost Rider worden verrassend genoeg bondgenoten als het leven van de inwoners van Los Angeles op het spel staat.

Coulson is zich niet bewust van het duistere geheim dat May met zich meedraagt, ook al leren ze elkaar steeds beter kennen. Aida is vastbesloten om de Darkhold te vinden.

Als Coulson en Mack van hun team gescheiden zijn, ontdekken ze een schokkend geheim over Mace, dat S.H.I.E.L.D. in een netelige situatie brengt.

May probeert uit alle macht te achterhalen wat er met haar is gebeurd en de volgende zet van Aida brengt het leven van iedereen in gevaar.

Agenten Sam en Billy Koenig worden achtervolgd vanwege het Darkhold-boek, en alleen Coulson en het team kunnen hen redden voordat het te laat is.

Daisy, Mace en het S.H.I.E.L.D.-team moeten een explosieve Inhuman in bedwang houden. Coulson en Mack komen oog in oog te staan met Radcliffs inspiratie voor Aida.

Mace vecht voor zijn leven terwijl Coulson en het team in een dodelijk kat-en-muisspel belanden als ze hem willen redden.

Verdenking verandert in paranoia als het team niet weet wie ze kunnen vertrouwen als meer LMD's S.H.I.E.L.D infiltreren.

Daisy en Simmons ontdekken geheimen en leugens in een wereld die gek is geworden. Nu Hydra de controle heeft, kunnen alleen zij iedereen redden.

Terwijl Daisy en Simmons worstelen om een vluchtroute naar de echte wereld te vinden, wordt de identiteit van de Inhuman-leider van het Verzet onthuld.

De waarheid achter Fitz' ommezwaai wordt onthuld en kan de ondergang van S.H.I.E.L.D. betekenen.

Daisy wordt gekoppeld aan een onverwachte partner. Ondertussen bereidt Aida zich voor haar ultieme eindspel in werking te stellen.

De tijd dringt voor Daisy en Simmons om het team uit het Framework te krijgen. Ze merken dat niet iedereen bereid is te vertrekken.

De overwinning van Coulson en het team in het Framework is van korte duur. Een nog dodelijkere vijand is in aantocht.

Met de verrassende verschijning van de Ghost Rider, proberen Coulson en het team Aida te weerhouden de wereld te vernietigen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Genre
Regisseur
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 juli 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie