cover Agent Carter

Agent Carter (Seizoen 2)

Inbegrepen bij: Movies & Series
40 minuten | Engels
3 g
HD

Als Peggy's oude kennis Howard Stark het ontketenen van z'n dodelijkste wapens in de schoenen wordt geschoven, vraagt hij Peggy de verantwoordelijken op te sporen en zijn naam te zuiveren.

Howard Starks dodelijkste wapens vallen in handen van de vijand, en alleen agent Carter kan ze terugkrijgen. Maar lukt dat voordat haar undercovermissie wordt ontdekt door SSR-chef Dooley en agent Thompson?

Als agent Carter Howard Starks gestolen technologie bijna in handen heeft, dreigt de geheime missie van Peggy te mislukken als de SSR Jarvis arresteert en een geheim wordt onthuld.

Peggy is misschien in groter gevaar dan normaal als de voortvluchtige Howard Stark plotseling terugkeert om mysterieuze redenen. En een nieuwe aanwijzing leidt chef Dooley helemaal naar Europa en brengt Peggy's toekomst bij de SSR in gevaar.

Peggy krijgt eindelijk een missie en vraagt haar vertrouwde Howling Commandos om haar te helpen. Maar haar dekmantel kan in gevaar komen als SSR-chef Dooley agent Thompson met haar meestuurt.

Peggy ontdekt de schokkende waarheid over Leviathan, maar beseft niet dat haar echte vijanden haar dichter op de hielen zitten dan ze denkt. Souza is bijna zeker over de waarheid omtrent Peggy en zou haar moeilijkheden bij de SSR kunnen opleveren.

Peggy is in het nauw gedreven en kwetsbaarder dan ooit als Leviathan het tegen haar opneemt. Als de SSR Howard Stark insluit, moeten ze wellicht een hoge prijs betalen omdat hun echte vijand dichterbij is dan ze denken.

Peggy krijgt de volle laag van Leviathan en Howard Stark keert terug.

Peggy verhuist naar de Westkust om chef Daniel Sousa bij de afdeling van Strategic Scientific Reserve (SSR) te helpen bij het onderzoek naar een bizarre moord waarbij een verdachte en isodyne-energie betrokken is, en haalt wat bekende gezichten bij elkaar.

Peggy ontdekt dat haar moordonderzoek zo wijdvertakt is dat het haar carrière kapot kan maken en ook die van alle mensen om haar heen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Agent Carter

Agent Carter

Genre
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
14 augustus 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie