cover Agent Carter

Agent Carter (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
40 minuten | Engels
3 g
HD

Peggy's zoektocht naar de waarheid over Zero Matter brengt haar in conflict met haar superieuren terwijl Howard Stark zich verborgen houdt

Agent Carter en de SSR ontdekken dat Hollywood-ster Whitney Frost meer is dan een mooi gezicht, namelijk Peggy's gevaarlijkste vijand.

Jarvis' precisie en denkvermogen worden tot het uiterste getest en Peggy moet een nucleaire ramp zien te voorkomen die heel Californië dreigt te verwoesten.

Als agent Peggy Carter beseft dat ze Wilkes niet alleen kan redden, vraagt ze haar minst voor de hand liggende vijand om hulp, terwijl Whitney een poging doet om de dodelijke Zero Matter eronder te krijgen.

Terwijl agent Carter een reddingsoperatie op touw zet, probeert Whitney Frost nog meer duistere krachten te verwerven. Jarvis leert dat hij geen beloftes moet doen die hij niet kan nakomen.

Peggy en Sousa stellen een ruil voor met Whitney Frost, terwijl de SSR hulp krijgt van Howard Stark, waarmee Zero Matter misschien uitgeschakeld kan worden.

Met een gevaarlijk plan om Whitney Frost tegen te houden, probeert Peggy wanhopig dr Wilkes te redden. Maar Thompson doet een verrassende zet, die hen allemaal kan vernietigen.

Peggy moet Howard Stark Zero Matter laten uitschakelen. Ze staan voor een missie waar misschien geen van hen terugkeert.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Agent Carter

Agent Carter

Genre
Regisseur
Jaar
2015
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
14 augustus 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie