cover Ink Master

Ink Master (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
45 minuten
1
HD

De tien tattoo artists worden direct in het diepe gegooid. Net nadat ze elkaar ontmoet hebben, worden ze geconfronteerd met hun eerste macabere uitdaging: het tatoeëren van een doodskop op een wel heel eigenaardig canvas.

In deze tweede aflevering wagen de deelnemers van Ink Master: Meesters van de Lage Landen zich aan een pin-up tattoo en moeten ze samenwerken om een auto in een racemonster te veranderen. En samenwerken blijkt... lastig.

In de derde aflevering van Ink Master: Meesters van de Lage Landen blijkt hoe creatief de kandidaten zijn als ze in duo's hun vetste 'piece' op een muur moeten zetten?

In aflevering 4 van Ink Master: Meesters van de Lage Landen zorgt plakband voor een sticky situation. De kandidaten moeten laten zien hoe goed ze contrast begrijpen. Plakband en plexiglas levert ware kunstwerken op, maar ook beschamende resultaten.

Aanpassen en camoufleren, daar draait het om in aflevering 5 van Ink Master: Meesters van de Lage Landen. In duo's moeten de kandidaten de menselijke vormen van naakte dames volledig laten verdwijnen.

In aflevering 6 leveren duizenden punaises zere duimen en frustratie op. Een kunstwerk maken met deze scherpe pinnetjes en garen is monnikenwerk en vereist een plan. Punaises worden er 1 voor 1 uitgetrokken en garen springt continue los.

In de halve finale strijden 4 kandidaten keihard om in de finale te komen. Djoels, Jay, Giovanni en Ger moeten in het Tropenmuseum laten zien hoe goed ze de anatomie van het menselijk lichaam begrijpen en kunnen natekenen.

In de finale krijgen de laatste 3 het lastiger dan ooit. In een theater in Amsterdam wachten 3 dames op een podium op een freehand tatoeage.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Ink Master

Ink Master

Jaar
2017
Studio
IPS
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 maart 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie