cover Spring Break with Grandad

Spring Break with Grandad (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
44 minuten
3
HD

MTV's gloednieuwe show waarbij jongeren elkaar eruit moeten feesten om op Spring Break te blijven. Het enige probleem: Ze moeten hun grootouders meenemen! Gary Beadle van Geordie Shore beoordeelt ze. Wie feest hard en wie gaat naar huis?

De Springbreakers blijven hard feesten met hun grootouders. Liams geflirt met Victoria maakt James kwaad, maar voor iemand is het feest voorbij.

Oma's Mary en Christine gaan los op een strandfeest, Victoria wordt boos omdat James flirt, en het strandhuis schudt op z'n grondvesten als er een nieuwe Springbreaker komt.

Gaz komt mee feesten en dat tilt het feest naar een hoger niveau. Oma Jenny is laaiend als ze ontdekt wat Pearl uitspookt, en voor een andere Springbreaker is het einde verhaal.

Gaz laat de vakantievierders zien hoe je een feestje bouwt. De grootouders vieren Rita's verjaardag met een seksspeeltjesfeest, maar één iemand gaat te ver en wordt naar huis gestuurd.

Gaz heeft een mededeling die de villa op z'n kop zet, oma Jenny 'slaat' zich door een date met James en Pearl heen en er komt een nieuwe Springbreaker aan die klaar is om flink te feesten.​

Pearl en Victoria blijven vechten om James, oma Rita flirt met Dustin op een massagedate en het strandhuis staat op z'n kop als het feest voorbij is voor een van de oorspronkelijke Springbreakers.​

Het zit er bijna op, maar er wordt flink doorgefeest en de springbreakers gaan los met hun grootouders. James zegt tegen Victoria en Pearl van wie hij nou echt 'houdt' en iedereen is er kapot van wanneer het feest eindelijk afgelopen is.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Spring Break with Grandad

Spring Break with Grandad

Genre
Jaar
2016
Studio
MTV
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 juni 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie