cover Regal Academy

Regal Academy (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
29 minuten
1
HD

Rose vindt een sleutel die naar een magisch land leidt: Regal Academy! Op deze school worden alle kleinkinderen van bekende sprookjesfiguren opgeleid. Zou het echt waar kunnen zijn dat Rose de kleindochter van Assepoester is?

Vandaag krijgen Rose en haar team hun eerste drakenles! En om een goed cijfer te krijgen moeten ze de drakenrace winnen. Zal het ze deze keer wel lukken?

Astoria is zo vaak bezig met studeren dat ze haar vrienden bijna vergeet. Dus verzint Professor Rapunzel een opdracht waarbij Astoria leert dat vrienden belangrijker zijn dan altijd maar studeren.

Rose en haar team moeten een gouden ei te pakken krijgen uit het bonenstaakkasteel voor heldhaftigheidsles. Maar wie is nou echt de slechterik, en wie is uiteindelijk de held?

Rose en haar team hebben vandaag toverdrankles en ze zijn goed op weg naar een perfect cijfer. Totdat er iets fout gaat... Zo fout dat het wel eens de bruiloft van Sheherazade kan verpesten!

Als er problemen zijn met de Regal Academy Poort mag Rose voor het eerst in de Sprookjeswereld blijven slapen! Al snel wordt het slaapfeestje onderbroken door een groot mysterie. Wie heeft de schoenen van Schoolhoofd Assepoester gestolen?

Als Rose de nieuwe gastlerares voor het eerst ontmoet is ze heel aardig, maar in de les is ze vreselijk! Dus moeten ze een plan verzinnen om te zorgen dat de prinses goed kan slapen zodat ze weer blij wordt.

Rose en haar team moeten een kunstwerk meenemen voor de les van Professor Belle, maar hun plan wordt gedwarsboomd door een gemende Schnautzer die uit is op wraak.

Rose's moeder komt erachter dat ze naar Regal Academy gaat en zegt dat ze niet meer mag gaan. Maar dan wordt het kasteel aangevallen door de Snoepheks en is Rose de enige die iedereen in Regal Academy nog kan redden.

Rose wil dat iedereen op Regal Academy ook van haar sprookjesverzameling kunnen genieten. Als de studenten naar Sprookjesstad moeten voor een opdracht raakt Rose zo geobsedeerd door haar verzameling dat ze het hele land in gevaar brengt!

Humpty Dumpty geeft de studenten van Regal Academy een speciale schatzoektocht, maar tegelijkertijd dringt de Grote Boze Wolf het Sprookjesland binnen. Zal het Rose en haar team lukken de schat te vinden en af te rekenen met de wolf?

Als Rose het horloge van haar oma breekt vergeet Schoolhoofd Assepoester de spreuk over de school te vernieuwen en verandert het hele gebouw in pompoenen! Lukt het de Assepoesters om op tijd een nieuwe pompoen te vinden voor de school?

Rose mag vanavond naar haar allereerste sprookjesbal! Maar als Vicky roet in het eten gooit door een schurk naar binnen te smokkelen dreigt het allemaal in de soep te lopen. Alleen Rose en haar team kunnen het bal nog redden!

Er worden onderlinge wedstrijden tussen scholen gehouden en er komt een Chinese deelneemster LingLing die heel goed blijkt te zijn. Zij is de kleindochter van de legendarische IJzeren Waaier. Alleen Rose zal haar zwakke kant vinden.

De Rattenvanger komt stiekem achter Rose en Travis door de poort naar binnen en veroorzaakt een hoop ellende met zijn toverfluit. Hij bespeelt de Drakenkoning die daardoor woest tekeer gaat.

Vicky heeft een deal met de Zee heks gesloten. De Zee heks kan stemmen verwisselen en er moet op school gezongen worden voor een cijfer. Er volgt een strijd waarbij iedereen van stem wisselt.

De Boze Koningin komt een gastles geven over gifsoorten. Ze beweert niet meer boosaardig te zijn, maar dan blijken alle appels die ze mee heeft vergiftigd te zijn. De leraren worden betoverd en onze helden moeten in actie komen.

Vicky behekst de Toverspiegel en daardoor krijgen alle teams de opdracht om naar de aarde te gaan om speciaal aarde eten mee terug te nemen. Vicky geeft ook de Snoepheks weer toverkracht en die lokt alle leerlingen naar haar oven.

Het haar van Astoria is betoverde met een spreuk waardoor het alles op alles zet om de droom van Astoria waar te maken: directrice van de school worden.

Er komt een ouderdag op school en wie geen ouders meebrengt, krijgt een slecht cijfer. Onze helden doen hun best, maar het lukt niemand om de ouders mee te krijgen. Melvin de tovenaar daagt Rose uit tot een duel met Pompoen magie.

De oma van LingLing, IJzeren Waaier, wordt door de Apenkoning en zijn apen ontvoerd. LingLing wil haar bevrijden en Rose biedt aan samen met haar vrienden te helpen.

Tijd voor het bloemenfestival, een ideale gelegenheid voor Vicky om iets uit te halen. Ze haalt er Rebelse Rozen bij die een drankje bij de Moederbloem gieten, waardoor Vicky de Moederbloem in haar macht krijgt.

Ieder jaar wordt er een dans competitie gehouden. Astoria wil natuurlijk graag winnen, maar Odette is ook een kanshebber. Dan wordt het hele team van Rose door Roodbaard, op aanwijzing van Vicky, veranderd in een zwaan.

Sir George wordt de nieuwe Drakenrij leraar, tot groot ongenoegen van Coach Beest. Sir George is nogal warrig en kippig en Vicky profiteert daarvan door zijn broche afhandig te maken.

Ruby blijkt een kleindochter te zijn van een van de Boze Stiefzusters. Zij bezitten de Broche van Drakencontrole, de Poortsleutel, en het Glazen Muiltje. Ze willen de poort openen om alle slechteriken Sprookjesland in te laten komen.

Vicky heeft de vijf Beschermdraken in haar macht en verzamelt alle slechteriken om zich heen om haar te helpen om de wereld te veroveren. Rose en haar vrienden doen er alles aan om haar tegen te houden.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Regal Academy

Regal Academy

Genre
Jaar
2015
Studio
Nickelodeon
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 juni 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie