cover Grey's Anatomy
still Ziggo On Demand Grey's Anatomy

Grey's Anatomy (Seizoen 13)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
9 a
HD

Als een medewerker van Grey Sloan in het ziekenhuis belandt, probeert Bailey te ontdekken wat er is gebeurd terwijl de andere artsen helpen. Meredith jongleert met enorme geheimen die haar relaties met Alex en Maggie beïnvloeden. Terwijl Richard Jo helpt bij een grote beslissing, hebben April en Catherine een conflict over de nieuwe baby.

Meredith denkt na over haar loyaliteiten terwijl Alex de consequenties van zijn daden moet ondergaan. De pasgetrouwde Amelia en Owen geven een etentje met onwaarschijnlijke gasten en Jackson stelt een regeling voor om April te helpen met haar herstel.

Een auto-ongeluk bij een uitvaart brengt een ruziënde familie naar het ziekenhuis. Arizona is terug uit New York en komt tussen Alex en Andrew te staan. Terwijl Ben een nieuwe ouderrol op zich neemt, helpt Amelia Meredith en Maggie met een probleem.

Alex probeert het juiste te doen, maar het zit niet mee. Jackson en April wennen aan hun nieuwe normale leven met de baby. Terwijl Meredith en Nathan bespreken wat er tussen hen is, twijfelt Amelia aan haar relatie met Owen.

Meredith en Bailey krijgen ruzie als hun patiënten allebei een levertransplantatie nodig hebben. Elders zoekt Owen hulp bij de andere artsen als hij die dag op baby Harriet moet passen en Amelia heeft moeite Owen belangrijk nieuws te vertellen.

Een bekend gezicht keert terug naar Grey Sloan, waardoor veel artsen van hun stuk worden gebracht. Onder druk van Catherine moet Bailey een beslissing nemen over Alex terwijl een zwaar spoedgeval Amelia's slechte dag nog slechter maakt.

De komst van een nieuwe adviseur maakt de artsen gespannen, vooral als ze op tenen trapt in de OK. Intussen brengen Amelia en Owen hun persoonlijke problemen mee naar het ziekenhuis terwijl April onbekend terrein verkent.

Een moeilijke operatie wekt belangrijke herinneringen op bij Meredith, Richard, Owen en Stephanie terwijl ze samenwerken om een leven te redden.

Alex gelooft dat hij morgen de cel in gaat, dus neemt hij een belangrijke beslissing over zijn toekomst. Terwijl het ziekenhuis vol zit met slachtoffers van een ingestort gebouw eist Richard antwoorden van Bailey over Eliza's aanwezigheid in Grey Sloan.

Bailey, Arizona en Jo gaan naar een zwaarbewaakte vrouwengevangenis om een gewelddadig, zestienjarig, zwanger meisje en haar ongeboren baby te behandelen.

Richard en de artsen willen Eliza's eerste dag in Grey Sloan moeilijk maken. Intussen probeert Meredith Alex op te sporen.

Maggie krijgt onverwacht bezoek van haar moeder in het ziekenhuis. Bailey moet een moeilijke beslissing nemen als een van de artsen weigert met Eliza samen te werken en Stephanie raakt verstrikt in Owen en Amelia's persoonlijk drama.

De coassistenten zijn blij met Eliza's volgende lesfase, maar ze zitten de hele dag tussen de ruziënde artsen. Intussen heeft April een lastige eerste dag in haar nieuwe rol in het ziekenhuis.

Alex keert terug naar het ziekenhuis en ontdekt dat er veel is veranderd sinds hij wegging. Intussen moet Jo een moeilijke beslissing nemen over een zaak en Arizona probeert afstand te nemen van Eliza.

Richard, Jackson, April en Catherine handelen een slopende traumageval af dat wordt verergerd door de ziekenhuispolitiek. Amelia erkent eindelijk haar gevoelens voor Owen en Meredith komt tussen Nathan en Alex te staan vanwege een patiënt.

Jackson en April reizen naar Montana voor een ingewikkelde operatie op een jonge patiënt, maar Jackson is er met zijn gedachten niet bij en April moet hem tot de orde roepen.

Maggies moeder keert terug naar Grey Sloan, maar Maggie weet nog niet waarom ze daar echt is. Owen en Amelia praten hun problemen uit terwijl ze samenwerken aan een traumageval en Bailey probeert haar relatie met Richard te herstellen.

Als de gezondheid van Maggies moeder achteruitgaat, is er onenigheid over de behandeling. Intussen pakt Richard Baileys bedrog aan met betrekking tot het coassistentschap.

Als Maggie een grote operatie gaat uitvoeren, zijn veel artsen bezorgd dat ze daar niet de juiste persoon voor is. En Stephanie maakt een fout in de behandeling van een medewerker van Grey Sloan.

Meredith en Nathan moeten hun gevoelens onder ogen zien als ze naast elkaar zitten in een vliegtuig.

Bailey en April proberen de problemen tussen Richard en Catherine op te lossen. Intussen keert een van Alex' patiënten terug naar Grey Sloan en er komt een patiënt met maagpijn die de artsen shockeert.

April en Andrew spreken een opvliegende patiënt met een enorme, niet te opereren harttumor. Intussen hebben Alex en Eliza onenigheid over de behandeling van een jonge patiënt en nemen Stephanie en Ben beslissingen die hun carrières zouden kunnen beïnvloeden.

De artsen van Grey Sloan krijgen te maken met een moeilijk geval met een gevaarlijke patiënt. Intussen krijgt Owen ingrijpend nieuws dat zorgt dat Amelia hem gaat steunen en Alex gaat naar een medische conferentie na een schokkende ontdekking.

Er is opschudding in het ziekenhuis na de explosie terwijl de artsen proberen de patiënten te verplaatsen. Stephanie en een jong meisje, Erin, worden vergeten in alle chaos, gevangen in een brandende kamer.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Grey's Anatomy

Grey's Anatomy

Genre
Regisseur
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 april 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie