cover Monster

Monster (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
55 minuten | NOR
3 g a t
HD

Een jongeman wordt dood aangetroffen en Helle wordt aangewezen om het onderzoek te leiden in afwachting van versterking van buiten de stad. Onderzoekers Dreyer en Jacobi arriveren in Nemesoara en maken duidelijk dat ze geen verdere hulp van Helle nodig hebben. Tot grote irritatie van Dreyer, weigert Helle uit het onderzoek te blijven.

Helle informeert haar oversten over de staat van Dreyer de avond ervoor, maar die lijken meer geïnteresseerd in haar eigen mentale en fysieke gezondheid. Dreyer vermoedt dat ze misschien wat details hebben over het hoofd gezien op de plaats delict, en beveelt een opgraving van het gebied waar Tyra werd gevonden.

De politie onderzoekt nu Andrea's moord tot wanhoop van Dreyer. Hij doet wat hij kan om het onderzoek te saboteren, zodat er geen aanwijzingen naar hem leiden. Hij verdedigt zichzelf door Helle te beschuldigen van het rampzalige resultaat van hun achtervolging. Helle wordt gedwongen zich terug te trekken uit het politieonderzoek, maar gaat op eigen houtje verder.

Kritsjon is nog steeds op vrije voeten en Jani verdwijnt. Helle en Dreyer zijn bang dat hun kansen om haar levend te vinden klein zijn. Ze hebben bijna geen tijd meer. Dreyer ontdekt dat Helle vooruitgang boekt in haar eigen onderzoek en beseft dat hij nu afhankelijk is van haar.

Helle's toestand verslechtert en ze weet dat de onschuldige broer van Jani in coma ligt door haar toedoen. De politie-oversten twijfelen nog meer aan haar capaciteiten, maar Dreyer helpt haar om te maskeren wat ze heeft gedaan.

Helle wordt geprezen als een held voor het redden van Jani en het oplossen van de drie decennia oude moorden, maar wordt nog steeds achtervolgd door schuldgevoelens. Tyra's moord is nog steeds niet opgelost en het onderzoek gaat verder.

De winter heeft Nemesoara nu stevig in zijn greep en de Arctische nacht is op zijn donkerst. Helle en Dreyer worden uit het onderzoek geschorst en hun methodes worden intens geïnspecteerd. Helle en Dreyer geven nog steeds niet op en besluiten het onderzoek voort te zetten, ondanks dat ze zijn geschorst.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Monster

Monster

Genre
Regisseur
Jaar
2017
Taal
NOR
Studio
Lumiere
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 januari 2019
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie