cover The Moonstone
still Ziggo On Demand The Moonstone

The Moonstone (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
44 minuten | Engels
2
HD

Het is 1849. Franklin Blake keert na zijn vaders dood terug naar Engeland en wordt gedwongen de spoken van een jaar geleden te trotseren. Franklin gaat op zoek naar het beroemde Indiase juweel de Moonstone.

Na de schok over de verdwijning van de Moonstone vraagt Franklin sergeant Cuff naar Yorkshire te komen. Rachel is totaal van streek door het verlies van de diamant en vertrekt naar Londen.

Rachels nicht miss Clack vertelt Franklin wanneer Rachel en lady Verinder zich in Londen hebben verenigd. Een andere nicht van Rachel is betrokken bij de verdwijning van de Moonstone.

De advocaat van de familie Verinder, mr. Bruff, ontdekt dat Godfrey Rachel ten huwelijk heeft gevraagd en dat ze de uitnodiging heeft aangenomen. Bruff probeert het huwelijk tegen te houden.

Na een verdrietig gesprek met Rachel keert Franklin terug naar het huis Verinder in Yorkshire op zoek naar antwoorden. Hij ontmoet dr. Ezra Jennings die haar hulp aanbiedt.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover The Moonstone

The Moonstone

Genre
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
BBC Worldwide
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
28 februari 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie