cover Off the Map
still Ziggo On Demand Off the Map

Off the Map (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
4 t
HD

Idealistische artsen, op de vlucht voor hun demonen, komen werken in een stadje in de Zuid-Amerikaanse jungle. Een voormalig hoofd chirurgie van UCLA leert de nieuwkomers hoe ze levens moeten redden in moeilijke omstandigheden.

Als een anaconda van 3,6 meter een natuurfotograaf pakt, komen Zee, Lily en Ben in actie. Ondertussen leert Tommy een harde culturele les en Mina worstelt met een nieuwe collega, Ryan.

De stad is vol opwinding voor het jaarlijkse festival, maar als een jonge man wordt geëlektrocuteerd door een stroomkabel en de hele stad zonder stroom zit, vechten Mina en Otis voor zijn leven. Een jong stel van wie de vrouw zwanger is, is in gevaar na een modderstroom en de artsen doen er alles aan om ze te redden.

Mina worstelt met haar morele kompas als ze de identiteit van een patiënt te weten komt. Lily komt meer te weten over Ben en wordt op de proef gesteld tijdens haar eerste uitstapje naar de stad.

Ryan, Ben, Tommy en Mina moeten een patiënt onder water redden als een duiktripje misloopt. Zee's oude vlam verschijnt voor een onconventionele behandeling.

De kliniek heeft geen medicijnen na een overval. Otis moet z'n innerlijke demonen onder ogen zien. Ryan ontmoet een patiënt die een ziekte heeft waar ze mee bekend is.

Als een traumahelikopter crasht, snellen de artsen te hulp om de patiënten en piloten te redden. Ryan zoekt een vermist meisje. Lily ontdekt een geheim.

Lily en dr Cole moeten drie broers redden die vastzitten in een goudmijn. Een inheems geboorteritueel heeft groot effect op Mina.

Ben en Tommy behandelen slachtoffers van een watertaxiongeluk. Lily moet een moeilijke beslissing nemen. Ryan en Mina behandelen een irritante expat.

Het team bestrijdt een uitbraak van hepatitis in een gevangenis. Lily komt meer te weten over Mateo.

Een controversiële transplantatie veroorzaakt chaos in de kliniek. Tommy voelt zich bedreigd door Mina's nieuwe liefde.

Na een paraglide-ongeluk zijn twee mensen in gevaar. Mina neemt de zorg over Ryan over. Charlies moeder heeft hulp nodig van Tommy en de kliniek.

Een praalwagen crasht tijdens de Goede Week-festiviteiten. Ben moet een zware beslissing nemen als Ryans toestand verslechtert. Een ramp treft Mateo's familieboerderij.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Off the Map

Off the Map

Genre
Regisseur
Jaar
2011
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 april 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie