cover American Crime
still Ziggo On Demand American Crime

American Crime (Seizoen 2)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
4 g a t
HD

Kwesties van seksuele oriëntatie en sociaaleconomische verschillen bereiken een hoogtepunt als belastende foto's van middelbare scholier Taylor Blaine na een feestje op social media worden geplaatst. De zaken worden gecompliceerder als Taylor twee spelers beschuldigt van het basketbalteam van een welgestelde particuliere middelbare school, Kevin LaCroix en Eric Tanner, van het drogeren, aanranden en zijn foto's online plaatsen. De coach van het team, Dan Sullivan, probeert de spelers te verenigen, terwijl hij te kampen heeft met zijn disfunctionerende gezin.

Uren nadat Anne naar de hulpdiensten belde om hulp te zoeken voor haar zoon, begint ze aan het proces om de autoriteiten aandacht te laten schenken aan de vermeende misdaad. Ondertussen wil Leslie het vormende onderzoek naar de Leyland School voor zijn, Terri spreekt met haar zoon Kevin en Erics ware aard wordt onthuld.

Er verschijnt een nieuwsbericht online over het aanvoerdersfeest en voor de LaCroix familie betekent dit dat hun zoon publiekelijk genoemd wordt als participant. Anne bevindt zich in de verdediging. Evy wordt ondervraagd door de politie en is terughoudend met het verstrekken van informatie.

Na de onthulling dat er bewijs is gevonden op Taylors kleding, bereiden de ouders van de basketbalspelers en de faculteit van de Leyland School zich voor op ingrijpende DNA-testen van het team. Door de naderende test wordt Eric gedwongen een pijnlijke onthulling te doen. Tegelijkertijd probeert Taylor zijn leven weer op te pakken als hij zich inschrijft op een lokale openbare middelbare school.

Nadat Eric gedwongen is om openlijk over zijn seksualiteit te praten, moet Taylor zijn daden verdedigen op de nacht van de vermeende aanranding. Anne worstelt met de ontdekking dat haar zoon homo is en een belangrijke beslissing van rechercheurs laat een aantal van de betrokkenen voelen alsof het ergste achter de rug is.

Terwijl Leslie een bijeenkomst regelt om Eric welkom terug te heten op school, zijn een aantal van zijn basketbalteamgenoten boos om zijn terugkomst. Anne besluit dat ze de school liever voor het gerecht sleept dan instemt met een schikking over hetgeen er met haar zoon is gebeurd.

Taylor kampt met emotionele problemen en worstelt om zich niet langer het slachtoffer te voelen. Anne's medische gegevens worden anoniem online geplaatst in een poging haar te schande te maken en Leslie biedt een genereuze schikking aan Evy's vader om een rechtszaak voor de school te voorkomen.

De Leyland school rouwt om het verlies van een van hun mensen, terwijl Leslie haar werk op het spel ziet staan in de nasleep van de tragedie. Wanneer Curtis vermoedt dat zijn ex-vrouw er vandoor is met hun zoon, wil hij een vermissing melden bij de politie. Becca doet een schokkende bekentenis aan Dan en Sebastian benadert Anne in een poging haar te helpen met vergelding voor degenen die schuldig zijn aan het hele gebeuren met haar zoon Taylor.

Ten gevolge van de moord op een Leyland student op de campus, heronderzoekt de gemeenschap de keuzes die zijn gemaakt in de nasleep van de seksuele aanvaring tussen Eric en Taylor. Gelekte persoonlijke informatie impliceert dat zowel Kevin als Becca gelinkt worden aan de schietpartij en Sebastian plaatst de meest gevoelige informatie van de Leyland school online, waardoor Leslie drastische maatregelen moet nemen.

Sebastian krijgt een koekje van eigen deeg en is geschokt als hij ontdekt dat iemand e-mails, berichten en andere persoonlijke informatie openbaar maakt van een aantal Leyland families, waardoor een kettingreactie ontstaan die de ondergang kunnen betekenen voor alle betrokkenen bij de vermeende aanranding van Taylor.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover American Crime

American Crime

Genre
Regisseur
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 april 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie