cover Hot in Cleveland
still Ziggo On Demand Hot in Cleveland

Hot in Cleveland (Seizoen 4)

Inbegrepen bij: Movies & Series
19 minuten | Engels
1 t
HD

Er staat onverwachts een baby voor de deur van de dames. Ondertussen biedt een gestoorde vamp aan Melanie een geweldige baan aan en Elka geeft haar vriend Pierre een koekje van eigen deeg.

Als Chloe zegt dat ze Alec terug wil, wordt Melanie in een moeilijke positie geplaatst want ze pikt signalen op dat Alec misschien wel interesse in haar heeft. Victoria's enthousiasme over haar nieuwe filmrol wordt getemperd als de regisseur haar vraagt haar uiterlijk te veranderen. Joy gaat weer studeren, maar heeft het gevoel dat ze er niet bij hoort. En Elka heeft een geheim.

Victoria probeert uit te vinden waarom haar tegenspeler zich zo onbeschoft gedraagt. Joy heeft moeite om aansluiting te vinden bij haar medestudenten terwijl Elka gelijk bij de populaire meiden hoort. En Melanie raakt in de problemen bij Alec als ze liegt.

Melanie maakt zichzelf gek met de vraag of Alec gehoord heeft dat ze verliefd op hem is. Elka en Mamie Sue zorgen er met een list voor dat Joy reclame maakt voor hun nieuwe bedrijf. En Victoria en haar tegenspeler doen alsof ze een affaire hebben als publiciteitsstunt.

Victoria's dochter, Oscar, wil de meiden interviewen over de veranderingen in hun leven sinds ze verhuisd zijn naar Cleveland, maar het interview met haar moeder verloopt niet zo soepel. En Elka leert Mamie Sue hoe ze moet flirten met mannen.

Joy komt erachter dat haar perfecte brandweermanvriendje toch niet zo perfect is. Alec is terug van z'n reis en Melanie komt eindelijk te weten of hij gehoord heeft dat ze verliefd op hem is. Ondertussen bespioneert Victoria Emmet als hij in Venetië is, en Elka en Mamie Sue gaan verder met hun geheime zakelijke onderneming.

Wilbur wordt gedoopt en het loopt een beetje uit de hand door de aanwezigheid van Joy's moeder. Ondertussen gaat Elka weer schilderen en Victoria irriteert Melanie met haar voortdurende gepraat over Emmet.

Melanie wil dat haar eerse keer met Alec perfect is, maar uiteindelijk faket ze het. Joy is een figurant in de film van Victoria en Emmet en ontmoet een verboden liefde. Ondertussen hebben Elka en Mamie Sue een slechte invloed op Wilbur.

Als Emmet's ex-vrouw Nikki opduikt, onthult ze een geheim waardoor Victoria gaat twijfelen aan Emmet's gevoelens voor haar. Joy valt voor een jonge dokter die haar bijles geeft totdat ze hoort hoe jong hij eigenlijk is. Ondertussen krijgen de meiden een ongebruikelijke gast te logeren in het weekend.

Melanie koppelt Joy aan Bill, een vriend van Alec. Er worden roddels en geheimen uitgewisseld en tijdens de maandelijkse spelletjesavond lopen de gemoederen hoog op.

De meiden gaan naar een kuuroord om een paar pondjes kwijt te raken, maar door het vasten gaat Melanie hallucineren. Joy onthult haar ambitie op werkgebied en ze komt gelijk in actie als er iets verdachts gebeurt. Ondertussen leert Victoria wat het betekent om een vriendin te zijn waarop je kan rekenen en Mamie Sue is Elka's bazige gedrag zat.

Victoria's film is bijna klaar en ze vraagt zich af wat dat zal betekenen voor haar relatie met Emmet. Melanie twijfelt ook aan haar relatie met Alec. En Joy ontdekt iets mysterieus over Elka tijdens haar stage.

Als de illegale praktijken van Elka en Mamie Sue iedereen in gevaar brengen, bedenken Joy, Melanie en Victoria een plan. Maar het verloopt niet helemaal zoals ze bedacht hadden.

Nadat Victoria's zus een list heeft verzonnen zodat Victoria naar haar ouderlijk huis komt, komen zij en de andere dames erachter dat haar moeder Penny zich vreemd gedraagt en dingen begint te vergeten.

Emmet vertelt dat hij Victoria ten huwelijk wil vragen. Omdat Victoria al vijf keer getrouwd is geweest en Emmet vier keer, is het moeilijk voor hem en de meiden om een originele manier te bedenken om haar te vragen. Het uiteindelijke aanzoek is er echter een vol verrassingen.

Terwijl ze bezig is met een klus voor haar baas, privédetective Bob, komt Joy een oude vlam tegen. Victoria probeert haar verdriet over Emmet's arrestatie te vergeten en doet dat door woordvoerster voor de Nierstichting te zijn op TV. Maar voor ze het doorheeft, doet ze wel een heel gulle donatie.

Het is Wilbur's eerste verjaardag en de dames proberen een speciaal cadeau voor hem te maken. Ondertussen denken Melanie en Alec erover na hoe het zou zijn om samen kinderen te hebben.

Na de breuk met Alec zweert Melanie mannen af, maar al snel heeft ze twee aanbidders. Ondertussen huurt Victoria een louche advocaat in om Emmet te helpen en Joy en Elka moeten een film maken voor hun filmcursus.

We gaan achter de schermen bij Hot In Cleveland en zien alle bloopers als een speciale gast de dames verrast.

Om een afspraak voor Wilbur te krijgen bij de beroemde kinderarts, dr. Kapoor, vertelt Joy meerdere leugens. Het wordt nog ingewikkelder als dr. Kapoor Joy koppelt aan haar zoon Ravi. Ondertussen huurt Victoria weddingplanner Jeffrey in en doet Elka auditie voor een toneelstuk.

Melanie krijgt haar gedroomde verlovingsring, maar niet zoals ze verwacht had. Joy houdt geheimen over haar familie achter en Victoria test een nieuw product van de makers van Mrs Ladypants, de incontinentieluiers.

Victoria besluit om aan haar vele ex-mannen te vragen wat zij fout heeft gedaan toen ze met hen getrouwd was voor ze met Emmet trouwt. Melanie en Joy worden verliefd op dezelfde stille man en Elka en Mamie Sue brengen Vegas naar Cleveland.

De dames vieren hun gezamenlijke verjaardag weer door dates voor elkaar te regelen. Victoria ontmoet een beroemde filmregisseur, Joy is gekoppeld aan een van haar hoogleraren en Melanie heeft een date met haar droomman. En Elka en Mamie Sue houden na 50 jaar een reünie met hun bowlingteam uit 1963.

Het is eindelijk zover. Victoria gaat trouwen met filmster Emmet Lawson die in de gevangenis zit. Maar niks verloopt volgens plan, voor geen van de dames.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Hot in Cleveland

Hot in Cleveland

Genre
Regisseur
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
OUTtv
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie