cover The Fall
still Ziggo On Demand The Fall

The Fall (Seizoen 3)

Inbegrepen bij: Movies & Series
59 minuten | Engels
3 g a t
HD

Paul Spector wordt afgevoerd naar het Belfast General Hospital waar Dokter Joe O'Donell, en verpleegster Kiera Sheridan zijn schotwonden verzorgen. Zal hij deze overleven?

Nadat Spectors naam wordt gelekt als hoofdverdachte, neemt zijn vrouw Katie het heft in eigen handen. Ondertussen worden Gibson en Burns op hun vingers getikt voor hun nonchalante daden.

Nadat Gibson het dagboek en rekwisieten van Spector vindt, confronteert ze hem hiermee. Spector beweert zich helemaal niets meer te herinneren van de afgelopen 6 jaar.

Spector wordt overgebracht van het ziekenhuis naar een zwaar beveiligde psychiatrische instelling. Ondertussen leert Stella Gibson de vertrouwde omgeving van hem kennen. Ze komt in contact met zijn vrouw die de details van haar soms vreemde relatie met haar man uit de doeken doet.

Paul Spector wordt op de rooster gelegd door zijn psychologe, langzaamaan begint hij zich zijn daden te herinneren. Ondertussen zet zijn team advocaten alles op alles om een rechtszaak te voorkomen.

In de slotaflevering wordt het bijzonder spannend hoe de zaak wordt opgelost. Houdt Spector iedereen voor de gek? Of zal hij berouw tonen voor zijn gruwelijke daden?

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover The Fall

The Fall

Genre
Regisseur
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
Lumiere
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
1 december 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie