cover Quantico
still Ziggo On Demand Quantico

Quantico (Seizoen 2)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3 g a t
HD

Alex komt op The Farm terecht, de geheime trainingslocatie van de CIA. Terwijl Alex zich een weg waant door de duistere wereld van spionage, heel anders en veel gevaarlijk dan wat ze eerder geleerd heeft, komt ze midden in een dodelijke samenzwering terecht, die niet alleen de levens van Amerikaanse burgers in gevaar brengt, maar ook die van talloze anderen in de wereld.

De nieuwe rekruten van de CIA beginnen contra-surveillance-operaties te leiden op The Farm, terwijl Alex en Ryan hun nieuwe relatie met elkaar verkennen. In de toekomst proberen Ryan en Raina de plannen van terroristen om zich onder de gijzelaars te verbergen te verstoren.

De nieuwe rekruten van de CIA zetten hun training op The Farm voort en richten zich op evaluatie, terwijl Alex in de toekomst undercover gaat om te infiltreren in een groep terroristen die iedereen gijzelt, waar ze ontdekt dat niet iedereen een vreemde is.

De rekruten krijgen een driloefening die hun stressniveau test, terwijl Alex informatie probeert te verzamelen en dichter bij Owen te komen. Ondertussen eist de terroristische organisatie in de toekomst een ruil, iets wat een eind kan maken aan de impasse.

Op The Farm is Harry nog steeds achterdochtig en wil hij meer weten over de plannen van Alex en Ryan, terwijl Leon door Owen gerekruteerd wordt voor een speciale opdracht. Ondertussen zet Alex in de toekomst haar vlucht voor de terroristen voort, maar komt voor de grootste uitdaging tot nu toe te staan wanneer de terroristen haar in het nauw drijven.

Op The Farm komen de rekruten erachter dat hun volgende opdracht is om te beslissen over een droneaanval, wat bij Alex herinneringen oproept aan Simons opoffering. Ondertussen gaat de relatie tussen Shelby en Leon een stapje verder en adviseert Nimah Alex en Ryan om Harry niet te vertrouwen. In de toekomst vraagt Alex zich af of ze Lydia kan vertrouwen, wat leidt tot een gevecht tussen de twee.

Op The Farm leert Owen de rekruten over geavanceerde ondervragingstechnieken en draait de rollen om door zichzelf aan de tand te laten voelen. Ondertussen gaat Shelby undercover en wordt er in de toekomst een nieuwe president beëdigt.

Op The Farm leren Lydia en Owen de groepen over de noodzaak van liegen en relaties beëindigen. In de toekomst proberen Alex en co het biologische wapen te vernietigen.

Alex ziet een kans om de kunst van het verleiden te gebruiken om dichter bij Owen te komen. In de toekomst krijgt Alex eindelijk het antwoord dat ze zocht op de vraag met wie en wat de terroristen bezig zijn.

Op The Farm leert Owen de rekruten een les over de noodzaak van verraad, met een missie om de Venezolaanse consul zich tegen zijn land te laten keren. In de toekomst werkt Alex samen met Miranda om de gijzelaars te redden, terwijl president Claire Haas een plan heeft om de crisis te beëindigen.

Alex wil Owen overtuigen dat zich een verrader onder hen bevindt. De rekruten krijgen de opdracht een belangrijk persoon uit Duitsland te redden, maar hun doelwit heeft een doodswens. In de toekomst gaan de terroristen tot andere middelen over om informatie te krijgen van de gijzelaars.

Op The Farm breken de rekruten binnen bij de NSA op een missie om hun persoonlijke informatie te vernietigen. In de toekomst plannen de gijzelaars een ontsnapping via ondergrondse tunnels om de terroristen zover te krijgen dat ze zichzelf onthullen.

De rekruten leren hoe ze alles moeten verbranden als ze onthuld worden. Ondertussen leidt een mysterieuze dood tot een FBI-onderzoek op The Farm. In de toekomst gaat Alex terug naar het crisisgebied en ontmaskert ze de ware verrader binnen de CIA.

In de nasleep van de gijzelingscrisis bij de G20, stelt president Claire Haas een illegale en geheime taskforce samen, wat Alex en haar vrienden van zowel de FBI als de CIA samenbrengt om een wereldwijde samenzwering te onthullen.

Terwijl hun nieuw aangestelde leider kennismaakt met het team CIA- en FBI-agenten, leidt Owen een onderzoek naar degene die nepnieuws publiceerde dat dodelijk gevolgen kan hebben.

Wanneer Clay gedwongen wordt om zijn verloofde te gebruiken voor een operatie, nemen de teamleden hun persoonlijke relaties nogmaals onder de loep. Ondertussen krijgt Alex een onverwachte band te midden van een samenzwering en heeft Harry moeite om zijn plek te vinden in de taskforce.

Wanneer een van Alex' vrienden vals beschuldigd wordt van een terreuraanslag, wendt hij zich tot Alex voor hulp. Met een aankomende stemming voor de registratie van moslims, beseft de taskforce dat deze aanval geen toeval is. De Collaborators veroorzaken angst om steun te krijgen voor het voorstel en het team gaat naar The Hill om de stemmen te beïnvloeden.

De wanhopige Clay heeft een ontmoeting met de president om de toekomst van de taskforce te bespreken. Alex leidt een operatie om de plannen van de Collaborators, die re reputatie van de president moeten schaden, te onthullen en leert Owen om op zijn gevoel te vertrouwen.

Nu de Collaborators ontmaskerd zijn, gebruikt het team Clay en Maxine's verlovingsfeest om ze naar één plek te lokken. De missie: ze tegen elkaar opzetten. Maar iedereens leven komt in gevaar wanneer een van de leden een verrassend besluit neemt.

Alex werkt samen met Owen om in de Collaborators te infiltreren. Wanneer ze haar trouw willen testen, beseft Alex dat ze een pion geworden is in hun plan om zowel de president als de taskforce uit te schakelen.

Een toestroom van nieuwe voorstellen werpen licht op de laatste stappen in het plan van de Collaborators. Gedeukt maar niet verslagen, werkt het taskforce met de hulp van wat oude vrienden samen om de puzzelstukjes in elkaar te zetten voordat de Collaborators een terreuraanslag in scène kunnen zetten.

Alex en het team voeren hun laatste slag tegen de Collaborators en het grondwettelijk verdrag waarbij een nieuwe grondwetswijziging de vrijheid van elke Amerikaan bedreigt.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Quantico

Quantico

Genre
Jaar
2015
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 april 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie